Jacob Brøndum Pedersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jacob Brøndum Pedersen

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fællesskaber.

Baggrunden er Cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet og før han stiftede Center for digital dannelse arbejdede han som kommunikationskonsulent i Rambøll.
Men over 100 foredrag og workshop om året, er Jacob en af de mest aktive workshops afholdere i Danmark. Men en målgruppe fra 10 til 95 år har han fingeren på pulsen i forhold til emner som forstyrrelser i undervisningen, virtuelle fællesskaber, digital dannelse, teknologi og læring og nye digitale trends. Et forløb med Jacob er kendetegnet ved den energiske og inspirerende tilgang til området samt den lette kobling fra tanke til handling.

Seneste foredrag og workshops er: Carlsberg, lærings seminar for Undervisningsministeriet, konference for faglige it-vejledere, bibliotekernes årsmøde, Praxis online konference, SkoleIntra træf 2015, K-forum, Ungdoms ringen, Højskolernes hus Center for offentligt, COK, CFU og diverse gymnasielle uddannelser

Derudover benyttes han ofte som ekspert i medierne.

Kontakt Jacob Brøndum Pedersen

Kontakt Jacob Brøndum Pedersen via formularen her, så vil Jacob Brøndum Pedersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.