Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Jan Kjær Andersen

Prisniveau

Kr. 1.150 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 150 minutter

Profil

Sange til fest & farver - sange der taler til hjertet. Du bestemmer!
Jan synger om Danmark, rejser rundt på kloden, kærligheden, vennerne, tiden, glæden, sorgen og fællesskabet.
Smukke melodier, sprød stemme, masser af guitar, energi og dialog med publikum. Gerne fællessang og altid sange af Beatles, Kim Larsen eller andre, du kender.
Nye sjove tekster og fængende melodier til jule-, børne-, bryllups- og fødselsdagsfester. Og mere alvorlige til f.eks. kirker.

Læs mere...

Mere om Jan Kjær Andersen

Jan Kjær Andersen skriver underfundige tekster på både dansk og og engelsk. Smukke melodier, sprød stemme og masser af guitar og energi.
God dialog med publikum og rask til at fange en stemning.
Til festen, fødselsdagen, jubilæet, brylluppet, receptionen eller julearrangementet. I caféen, beboerhuset, restauranten, kirken, klubben eller foreningen. På festivalen, højskolen og båden. You name it!
Skal der sættes etiket på, er stilen pop/folk med et par fede rock riffs hist og pist.
Undervejs vil der også være rig mulighed for fællessang, og her kommer nogle af de mere kendte sangskrivere i spil: Kim Larsen, Sebastian, Shubidua, Carole King, Beatles, Credence Clearwater Revival og Cat Stevens for bare at nævne et nogle stykker.
Af de flere end 100 sange i kataloget er der også nye tekster og melodier til jule- og børnefester. En blanding af egne og andres udødelige sange, så alle kan synge med. Der er også en hjemmelavet fødselsdagssang på programmet, og der kan nemt laves et vers specielt til fødselaren. Skriver også gerne sange specielt til begivenheden. Og kom gerne med favoritterne, der ønskes spillet til festen eller eventet.
Fem H.C. Andersen, syv Kaj Munk og otte Emil Aarestrup tekster har fået ny musikalsk indpakning, det samme har flere andre gode, gamle, danske ordsnedkere. Ikke mindst juleklassikere.
Jans skræddersyede show MASSER AF GUITAR for de 3-8 årige drenge og piger finder du også her på Eventzonen under børneunderholdning.
Spørg også om HJERTER TIL JUL, som lyser op i de mørke måneder november og januar. Kendte julesange parret med egne kompositioner som 'Maries jul' og 'Wishing'.
Jan optrådte 28 gange i det Corona-ramte 2021. 23 koncerter allerede på plads i 2022.
Metronomen på Frederiksberg, Fiskerlejet i Karrebæksminde, Friluftscenen i Ørbæk, Udby Kro Kongebryg i Næstved, bryllupsfester i Hornbæk, Hvalsø og Stokkemarke, fødselsdag i Herlev, Café Globen, Café Mellemrummet, Tjili Pop, Spisebar/20 og Music Bean i København og 1. maj arrangementer i Fælledparken er blandt de steder, Jan har optrådt for nylig. Og i 2021 to gange på IF Jazz Café i Budapest.
Tidligere i karrieren også koncerter med band i Aarhusområdet, Odense og Emmen og Assen i Holland.
Han medbringer eget velklingende sang- og guitaranlæg, der lyder som en drøm og nemt spiller endda store lokaler og græsplæner. Veksler på scenen mellem western, spansk og elektrisk guitar.
Tak til Kim Dang Trong for koncertfotos.

Kontakt Jan Kjær Andersen

Kontakt Jan Kjær Andersen via formularen her, så vil Jan Kjær Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.