Jazz it up

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1,30 time eller 2 * 45 min

Profil

Numre som Sexmachine, Upside down, Staying alive, I´ ll survieve , Vouge , Make u sweat , High energy evt udsættes for nye arrangementer med beats og et touch af jazz.
Tag danseskoene med for du kan ikke sidde stille. Desuden er der noget for finesmekker, da vi har at gøre med nogle de bedste musikere at gøre indenfor jazz og pop.

Line-up:
Ann Falden - beats & vokal
Olivier Antunes - orgel, flygel og rhodes
Eva Skipper - kontrabas, elbas, synthbas

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazz it up: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Festlig og smuk

Jazz it up sætter simpelthen gang i festen! Det er mega underholdende. Beatet er opløftende, så man kan ikke lade være med at bevæge sig. Musikerne spiller godt og vælger dejlige velkendte numre. Ann har en pragtfuld stemme, og er super god til at få publikummet med i festhumør.

Anmeldt af Yvette Roper d. 19. marts 2019
5
1
5

Fed musik, velspillende musikere, god stemning

Kan meget varmt anbefale 'Jazz it up'. De gav den fuld skrue til min 50-års fødselsdag, hvor dansegulvet hurtigt blev fyldt til gamle kendinge, man troede man havde glemt i nye kreative versioner som f.eks 90 hittet 'High energy', eller mega hittet 'l will survive' i fuldfed swing stil.

Søde, professionelle og MEGET velspillende musikere, der leverede fed musik og god stemning.

Live musik til en fest giver noget ganske særlig, og jeg kan på det varmeste anbefale 'Jazz it up'.

Anmeldt af Bodil Als-Nielsen d. 17. marts 2019

Kontakt Jazz it up

Kontakt Jazz it up via formularen her, så vil Jazz it up vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.