Book jazzpianist i nærheden af Regstrup her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om du er på udkig efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med dele af både funk, soul og disco eller elsker fusionsjazz, finder du musikerne til din fest her. Vores jazzmusikere spiller nemlig alt fra Ragtime, Swing og Dixieland til Blues, Bossa Nova og Smooth Jazz.

Uanset om den atmosfære, der skal skabes, skal være eftertænksom, festlig, højtidelig eller glad, så er det i mange tilfælde pianisten, der får de rigtige følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør dit forestående arrangement til det, som dine gæster erindrer i mange år. Søger du musikere med stor erfaring og højt fagligt niveau på såvel klaver, flygel som piano, så tag et kig her på Eventzonen.dk, hvor du finder et omfattende sortiment af pianospillere.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som private, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier så personer, der er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men i stedet den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger en jazzpianist tæt på Regstrup eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.