Jens Horn

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Jens Horn

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. til 6 timer

Profil

Dinner musik til receptionen, på pianobaren, din store fest eller indvielse af dit nye firmadomicil, tilbydes af uddannet musiker fra konservatoriet.
20 års erfaring og 100 års repertoire efter begivenheden - fra musicals, viser til jazz standards.
Jeg spiller på eget stage-piano - måske også på den medbragte klassiske guitar - men vil også meget gerne spille på det nystemte flygel/klaver I har lejet ind til dagen
Spiller over hele landet.

Erfaring som musiker, sanger, guitarist. Kapelmester ved opsætning af musicals i Holstebro Musikteater, Borreby Teater(Sjælland), Busbjerg spillene(Randers), Aalborghallen. Skuespiller i div musicals - bl.a. Århus og Aalborg Teater, Borreby Teater (Skælskør) - men vigtigst af alt - jeg kan spille musik til din begivenhed og er glad for at give min glæde ved musik videre.
Jeg kommer til tiden - og er klar når vi har aftalt - og optræder i tøj,der er afstemt din dresscode for dagen.
Spiller det hele - lige fra viser, jazzstandard, højskolesange til nyere hits.
Spiller ikke højt - under en middag skal man kunne tale med sidemanden - og musikken er kun med til at gøre det hele bedre og mere festligt.
Booking foregår direkte med mig, så vi kan aftale det hele - også hvis der er indslag, der gerne vil have en hjælpende hånd med akkompagnement på klaveret eller guitaren.
Jeg er heldigvis rimelig booket op - så hvis jeg ikke kan den ønskede dato - vil jeg gerne hjælpe dig med at finde en anden. Ved booking i maj til september tages forbehold for udsolgte lørdage, da det er den store bryllupssæson. I denne periode bookes vi kun som trio eller kvartet, og gerne med dans bagefter - da vi elsker at spille! Pris aftales.
Prisen er min 750 kr/timen ved bryllup/recepition + kørsel - min. 30 min
Ved akk. af sanger er min. pris kr. 2500 pga. afsat øvetid med solisten
Kan bookes med fløjtespiller eller sangerinde - ring for nærmere aftale og pris
Kan også bookes som trio - under navnet Baktus All Stars eller kvartet med saxofon - hvis vi virkelig skal ud over stepperne

Kontakt Jens Horn

Kontakt Jens Horn via formularen her, så vil Jens Horn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.