John Fogerty Tribute

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

John Fogerty Tribute

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales, f.eks. 3x45 min.

Profil

John Fogerty Tribute er, som navnet også antyder, et band som er dedikeret til at hylde et af rockens allerstørste navne gennem tiden; John Fogerty!
Med en bred viftet af gamle John Fogerty og Creedence Clearwater Revial numre, formidler John Fogerty Tribute det imponerende musikarkiv som John Fogerty har været med til at oprette igennem tidens løb!

John Fogerty Tribute er, som navnet også antyder, et band som er dedikeret til at hylde et af rockens allerstørste navne gennem tiden; John Fogerty!
John Fogerty Tribute spiller alle de store klassikere fra John Fogerty og Creedence Clearwater Revivals imponerende musikarkiv.
Genlyt klassikere som..
Proud Mary, Down On The Corner, Old Man Down the Road, Suzie Q, Lodi, Sweet Hitch-Hiker, Fortunate Son, Green River, Blueboy, Rattlesnake Highway, Bad Moon Rising, Born On The Bayou…og mange flere!

Reference:
"Tak for en super god koncert, god lyd, god tribute til Fogerty og fed performance!"

"Der er lavet mange versioner af John Fogerty og Creedence Clearwater Revivals sang. Mange tager det for givet, at det er musik alle kan spille, fordi der er få akkorder i sangene. Der tager folk fejl! For at kunne spille denne musik, skal man have følelserne med sig og tro på budskabet i sangene og i Fogerty’s ord, og det har de her mænd. Deres kærlighed til en af vor tids største musikere, skinner igennem på scenen til Hansted Live. De fik hele Krøyers Have til at synge med, på de verdens kendte sange, og stemningen i hele haven fik lige et nyk opad. Hvis man er til Californisk rock, god stemning og et Fynsk band, der giver alt hvad de kan, så er det John Fogerty Tribute man skal se."

Kontakt John Fogerty Tribute

Kontakt John Fogerty Tribute via formularen her, så vil John Fogerty Tribute vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.