Johnny Madsen Cover

Johnny Madsen Cover

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

75 minutter eller 2 x 60 minutter

Profil

Johnny Madsen Cover - hylder en ægte landevejspoet

Fy for Fanø - Hvornår er Johnny Madsens musik bedst - Hver gang!

Johnny Madsen Cover puster nyt liv I Johnny Madsens store bagkatalog. Den benhårde sammenspillede akustiske trio, pudser den velkendte folk/blues musik af.

Toner fra Thyborøn og ægte Johnny Madsen melodier, det er det du får, når Johnny Madsen Cover byder op til fad humor, fællessang og folkelig stemning rundt om i landet. Der er garanti for højt humør og håndholdte akustisk folk/blues musik i højeste kvalitet - også ”Udenfor sæsonen”.

Det er ikke langt fra originalen, når bandet hylder den folkekære landevejspoét, med alle de sange vi kender og kan synge med på.

Johnny Madsen Cover levere et akustisk set-up, så det swinger og klør alle de rigtige steder. Fede tekster og fællessang, der får publikum op af stolen. Et underholdende coverband, der de sidste 10 år har sat scenen på, spillesteder, fantastiske festivaler, markedspladser, privatfester og intimkoncerter.

Det er dansk og det er dejligt, det er Johnny Madsen Cover - Et show, du ikke vil gå glip af.

En ægte Fanø-tasisk oplevelse du aldrig glemmer!

Videoklip


Kontakt Johnny Madsen Cover

Kontakt Johnny Madsen Cover via formularen her, så vil Johnny Madsen Cover vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.