Johnny The Blues

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Johnny The Blues

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Varighed

75 min eller 2x45 min

Profil

En hyldest til Johnny Madsen

Hva’ er bedre end kvinder og rock, det er en Hancock…”, og sammen med repertoiret fra én af dansk rockmusiks legender, har du opskriften på en noget nær perfekt cocktail.

Vi hedder Johnny The Blues, og er et Jam band der, som navnet antyder, spiller Johnny Madsen musik. Johnny The Blues består af 5 rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene. Tidligere har vi optrådt med akustiske fortolkninger af Madsens numre, men har nu udvidet besætningen og er klar til at sætte strøm til projektet, skrue op for forstærkerne og give den gas med fuld besætning i 2023. Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra vores helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg. Dette sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, som måske er det tætteste du kommer på Madsens vokal uden at det rent faktisk er ham der står på scenen, giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.

"Hvor kommer vi fra - Hvor skal vi hen - Og hvor skal vi stille de tomme flasker"

Vi ses derude!

Kontakt Johnny The Blues

Kontakt Johnny The Blues via formularen her, så vil Johnny The Blues vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.