Jon G. Lør

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jon G. Lør

Prisniveau

Kr. 3.500 - 9.500

Hjemby

Områder

Varighed

shows: 5 - 45 minutter. Walkaround og cirkuslegeplads: 30 min - 3 timer. Teambuilding: 40 - 90 minutter. .

Profil

Mesterjongløren Jon G. Lør er en af Danmarks mest erfarne gøglere med over 25 års erfaring. Han tilbyder: gøglershows, ildshows, walk-around på stylter, cirkuslegeplads, workshops og teambuilding. Jon optræder bl.a. til familiefester, børnefødselsdage, skole-arrangementer, byfester, firmafester og open-by-night, Jon G. Lør har bl.a. optrådt for:

- Ramasjang
- LEGOLAND
- Søren Ryge på DR TV
- HC Andersen Festivalen i Odense
- Toms Chokolade
- TDC
- NM i Kajak
- Pædagogseminariet i Aarhus
- De Grønne Pigespejdere
- Vejle Musikteater
- Fliseuniverset
- Randers City
- Tivoli
- Egeskov Slot
- Versus på DR 1
- Børnekulturnat i Løgstør
- Frilandsmuseet Hjerl Hede
- Handel Silkeborg
- ADHD Foreningen
- Domstolsstyrelsen
- Kilroy Rejser
- Muskelsvindfonden
- Kræftens Bekæmpelse
- Økologiens Have i Odder
- Red Barnet
- LG Corporation
- Cirkus Trapez
- LOGSTOR A/S
- Colliers International
- Udlændingestyrelsen
--------------
Anbefalinger:

“Jon G. Lør var hos os til et arrangement i Sall Bypark. Han formåede at fastholde børn, unge og gamle på samme tid på en sov og underholdende måde, og fagligheden var i top. Tilmed er han omgængelig og imødekommende i samarbejdet. Jeg kan varmt anbefale ham - det vil man ikke fortryde!”
⁃ Jonna Granum-Jensen, Leder Sall Bypark

“Jons show er underholdende fra start til slut. Han er forberedt på opgaven ved at spørge ind til, i hvilke sammenhæng underholdningen skal indgå, og han løfter opgaven”
⁃ Marie Skødt, Projektleder, UC Syd

“Jeg vil vove at påstå at Jon G. Lør kan tilpasse sin optræden til hvilket som helst publikum. Hylende morsom samt imponerende dygtig til at jonglere!” 
- Shane C. Kenny, driftsleder Bellahøj Svømmestadion

“Vi havde fornøjelsen af Jon G. Lør til vores firmafest. Jon satte virkelig gang i festen, lige fra han modtog os i indgangen med ildshow til alle de underholdende indslag i løbet af aftenen - folk taler stadigvæk om Jon. Tak fordi du gjorde festen til en uforglemmelig oplevelse! Jeg vil på det kraftigste anbefale Jon til jeres næste fest eller event!”
⁃ Mia Thomsen, Project Manager, Vertic Inc.

-----------------

Så hvis du vil tilføje noget helt specielt til jeres næste arrangement, så er Jon G. Lør den perfekte løsning. Kontakt ham i dag for at booke optræden, walk-around eller workshop.

Musikafspiller

  1. 00:00 8 jonglørtricks på 10 sekunder
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBamliIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--26ec62ccfa6f4d2a799d8a815d69d569808573af/8%20jongl%C3%B8rtricks%20p%C3%A5%2010%20sekunder%20p%C3%A5%20DR1%20(Versus).mp3?5728860

Videoklip


Kontakt Jon G. Lør

Kontakt Jon G. Lør via formularen her, så vil Jon G. Lør vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.