Jesper Sørensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Jesper Sørensen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

To gange 45 minutter - eller efter aftale

Profil

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dårlige sager tvang ham ud, og hans tidligere støtter meldte ham politiet. Mød journalisten som satte gang i lavinen med sine artikler. Jesper Sørensen fortæller om sagerne og sin research og giver sit bud på, hvorfor det gik galt for Carl Holst.

Efter blot 93 dage gik Carl Holst af som forsvarsminister. Han blev væltet af en lavine af dårlige sager, og hans tidligere støtter meldte ham til politiet. Mød journalisten Jesper Sørensen, som satte gang i lavinen med sine artikler for Vejle Amts Folkeblad.
Jesper Sørensen fortæller om sagerne og om sin research og overvejelser han undervejs. Han giver også sit bud på, hvorfor det gik galt for Carl Holst, og han viser, hvor Carl Holsts forklaringer ikke holder vand. Blandt andet er der vigtige udeladelser og faktuelle fejl i Carl Holsts bog. Foredraget henvender sig til journalister, politikere, studerende og alle andre, som ønsker indsigt i magten.
For dækningen af Carl Holst-sagerne blev Jesper Sørensen nomineret til Foreningen til Undersøgende Journalistiks pris. ligesom han blev indstillet til en Cavling.
Desuden var han i 2016 blandt de nominerede til Erhvervsjournalistprisen for sin dækning af Vejle Havn-skandalen. Jesper Sørensen er nu undersøgende journalist på TV SYD. Han holder foredrag om udvandring, journalistik, engelsk rock og Galapagos, og han er forfatter til bøgerne "Alle dage er som søndag" (om sangeren Morrissey) og sammen med Catalina Peña-Guillén til "Det glemte eksperiment" (om udvandring til Venezuela).

Kontakt Jesper Sørensen

Kontakt Jesper Sørensen via formularen her, så vil Jesper Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.