Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Julie Winckler

Prisniveau

Kr. 3.900 - 4.900

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Jeg spiller intimkoncerter for mennesker, som har brug for musikken til lindring. Med en baggrund som musikterapeut, sangskriver og sanger komponerer jeg sange, som er designet til at skabe ro, eftertænksomhed, nærvær og lindring. Jeg kan tilbyde ældre borgere en unik oplevelse, som kan være med til at opfylde behovet for fordybelse, afspænding og nedregulering: En koncert med terapeutisk effekt hvor originalmusik og målrettede fællessange kan skabe et rum, hvor roen kan sænke sig

Læs mere...

Mere om Julie Winckler

DET KAN I FORVENTE
I kan forvente en intimkoncert, hvor jeg er i afslappet øjenhøjde med lytterne. Koncerten består af originale sange, som er skrevet til at skabe ro. Den rolige atmosfære giver mulighed for at være til stede i nuet og til mærke efter med sjæl og krop. Deltagerne inviteres også til fællessang som del af koncerten. Det giver en særlig stemning af fællesskab og nærvær.

Kontakt Julie Winckler

Kontakt Julie Winckler via formularen her, så vil Julie Winckler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.