Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Prisniveau

Kr. 4.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 minutter -75 minutter

Profil

Et trylleshow med Kaare Rugsted er en dynamisk og eksotisk oplevelse, der byder på overraskelser hele vejen igennem. Kaare har levet af tryllekunsten i over 3 år men været i gang i 15! Han er udannet på kaospiloterne hvilket har givet hans tilgang til magien et helt nyt lag.

Det bedste ved trylleshowet er, at det er en interaktiv oplevelse, hvor selskabet lære hinanden bedre at kende. Kaare kommer meget rundt i løbet af showet, både i tankelæsningen, hvor han for eksempel gætter navnet på en persons livret, første kys eller hobby, og i magien hvor alt kan ske. Selvskabet er i fokus og inddrages igennem hele showet.

Han inddrager jer fra start til slut og bruger meget energi på at sørge for at det skal være en fed oplevelse at være med. showet starter blødt ud med at involver en smule og inddrager løbene mere og mere i takt med at selvskabet lære hinanden og tryllekunstneren bedre at kende.

Der er mulighed for et show som kan være alt fra 15 til 75 minutter.

"Det var bare helt vildt godt" - Sisse Fisker, Smilfonden

Musikafspiller

  1. 00:00 Magic Wonder Love
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb29OIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a0dd6091f73eb0f92c61cbfc1ffc70cb5f2426b2/Magic_Wonder_Love.mp3?5723281

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner - Kaare Rugsted: 4,8 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Underholdning i særklasse

Hans show var ikke bare sjovt, men også en oplevelse, der vil hænge ved længe hos os alle, der så det. Han skabte en stemning af undren og glæde. Kaares show var et højdepunkt til firmaeventen, og det skal have fem ud af fem stjerner - ingen tvivl om det!

Anmeldt af Ditlev Hansen d. 13. februar 2024
5
1
5

En herlig aften med underholdning i topklasse.

En herlig aften med en forrygende tryllemester! Hans tricks og lune skabte en fortryllende stemning, der fangede os allesammen.

Anmeldt af Torben Balling d. 6. oktober 2023

Kontakt Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Kontakt Tryllekunstner - Kaare Rugsted via formularen her, så vil Tryllekunstner - Kaare Rugsted vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.