Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Prisniveau

Kr. 4.500 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45

Profil

en positiv overraskelse til næste firma arrangement?
Book et trylleshow

Et trylleshow med Kaare Rugsted er en dynamisk og eksotisk oplevelse, der byder på overraskelser hele vejen igennem. Kaare har levet af tryllekunsten i over 3 år men været i gang i 15! Han er udannet på kaospiloterne hvilket har givet hans tilgang til magien et helt nyt lag.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Det bedste ved trylleshowet er, at det er en interaktiv oplevelse, hvor selskabet lære hinanden bedre at kende. Kaare kommer meget rundt i løbet af showet, både i tankelæsningen, hvor han for eksempel gætter navnet på en persons livret, første kys eller hobby, og i magien hvor alt kan ske. Selvskabet er i fokus og inddrages igennem hele showet.

Han inddrager jer fra start til slut og bruger meget energi på at sørge for at det skal være en fed oplevelse at være med. showet starter blødt ud med at involver en smule og inddrager løbene mere og mere i takt med at selvskabet lære hinanden og tryllekunstneren bedre at kende.

Der er mulighed for et show som kan være alt fra 15 til 60 minutter.

"Det var bare helt vildt godt" - Sisse Fisker, Smilfonden

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner - Kaare Rugsted: 4,7 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Hvordan gør han det?

Selvom vi havde booket kaare som underholdning til børnene, fik han forvandlet hele festen til tryllebundne barnesjæle! Han kan helt klart anbefales!

Anmeldt af Malte Nilsen d. 13. juli 2019
5
1
5

Han fik ALLE med!

Kaare kan sit kram! Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt.

Anmeldt af Kirsten Olsen d. 30. november 2018

Kontakt Tryllekunstner - Kaare Rugsted

Kontakt Tryllekunstner - Kaare Rugsted via formularen her, så vil Tryllekunstner - Kaare Rugsted vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Magic Wonder Love
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb29OIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e91548dbeda1d515785297468bd8183e6869fbec/Magic_Wonder_Love.mp3