Kærlighedsproletaren

Kærlighedsproletaren

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 min. til 50 min.

Profil

Kærlighedsproletaren giver underholdningsgaranti. Han vil skabe kærlighedseksplosion i Danmark med jeres publikum med original dansk-sproget pop.

Kærlighedsprolateren har en mission om at skabe meget mere kærlighed og meget mindre ensomhed i Danmark. Målet er at skabe en folkebevægelse i rigsfællesskabet, hvor vi sammen øger den kollektive kærlighedsfrekvens. Musikken er dansksproget kærlighedspop med 80'er vibes, der dykker ind i et tekstunivers, hvor der er masser af nerve direkte fra sjælen. Musikken er et udstrakt hjerte i håbet om og troen på, at der er andre masser af Kærlighedsproletarer derude, der vil være med til at lege, føle og leve sammen.

Det vildeste ved Kærlighedsproletaren er klart at se ham live. Han inddrager publikum og fortæller personlige historier om, hvorfor hans sange er blevet skrevet. Alle får noget med sig hjem, og det er smil, glæde, begejstring og ikke mindst kærlighed. Det er underholdning med sjæl og hjerte.

Kontakt Kærlighedsproletaren

Kontakt Kærlighedsproletaren via formularen her, så vil Kærlighedsproletaren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.