Karen Blixen og Kenya

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Karen Blixen og Kenya

Prisniveau

Kr. 6.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Oplev en unik fortælling med teater, historiefortælling og musik om Karen Blixens oplevelser i Kenya. Dyk ned i Blixens fascinerende verden, som den ser ud, når en dansk turist møder en kenyansk souvenirsælger i en lille butik udenfor Karen Blixen Museet i Nairobi.

Vi er i en souvenir-shop i Karen-distriktet i Nairobi, hvor kenyaneren Reagan falder i snak med Helle, som er en dansk turist med stor interesse for Karen Blixen. De er begge musikere, så de både snakker og spiller sammen og det, de ved om Karen Blixen, viser sig at være meget forskelligt, for Blixen var en historiefortæller, der gerne løj, hvis det var det, der skulle til for at skabe en dybere historie!

Reagan Oduor er kenyansk perkussionist og skuespiller. Han er opvokset i Nairobi, og han har i mange år hjulpet tidligere gadebørn med at overkomme traumer gennem kreativitet og musikterapi. Reagan har stor praktisk erfaring i, hvordan vi mennesker kan omgås og respektere hinanden på tværs af alle forskellighederne. Reagan er nu dansk gift og bor i Sverige.

Helle Asmild er foredragsholder, historiefortæller og uddannet musiker. Hun har en stor kærlighed til kulturmøder og herunder til Karen Blixens historier. Fra sine egne rejser og fra sit samvær medmennesker fra mange forskellige steder ved hun også, hvor forskellig verden kan se ud, når forskellig opvækst og kultur farver den linse, som vi ser den igennem.

Kontakt Karen Blixen og Kenya

Kontakt Karen Blixen og Kenya via formularen her, så vil Karen Blixen og Kenya vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.