Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tankelæser Karsten Sørensen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min eller efter aftale (15 - 60 min)

Profil

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tankelæsning.
Passer perfekt til både private og erhvervs-arrangementer.
Karsten Sørensen har tidligere tilpasset showet til det intime arrangement med kun 6 personer til store sceneshows med over 1000 deltagere. Derfor har Karsten Sørensen en bred erfaring inden for feltet.

Læs mere...

Mere om Tankelæser Karsten Sørensen

Scene show
Når Karsten Sørensen underholder med hans hans shows fyldt med psykologiske manipulationer og tankelæsning, vil i opleve, at han læser sig frem til ting som kun er inde i tilskuerens hoved, forudsigelser forskellige ting, manipulerer jer til at vælge præsis de ting han vil have jer til m.m.
I vil med garanti opleve noget i aldrig har set / hørt før.

Close-up
Oplev psykologiske manipulationer, tankelæsning, forudsigelser helt tæt på, det foregår for små gruppe af gangen, jeg er 100% i kontakt med gæsterne, hvor der bla. bliver vist mentale effekter / eksperimenter og en masse andet, det er perfekt til alle arrangementer. Her går Karsten Sørensen rundt mellem alle gæsterne, det er en stærk form for underholdning, da det forgår lige foran gæsterne.

Hvis det ønskes kan begge shows kombineres.

Karsten Sørensen har underholdt flere virksomheder her kommer en række af dem:
MT Højgaard - SBS - PWC - Skorstensgaard Danmark - ProShop Europe - JKE Design A/S - Djurslands Bank - Kvickly - Hedegaard A/S - Rema 1000 - Psykiatrien i Region Syddanmark - Skandic Byg - Fjordline - Nordic Seafood A/S - Beierholm og mange flere

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tankelæser Karsten Sørensen: 4,8 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdning

Karsten gjorde det super godt med hans rolige fremtræden. Hans show fangede alle - og hans kunnen var imponerende, grænsende til det irriterende (på den gode måde).
Vil helt klart anbefale ham til andre selskaber.

Anmeldt af Laila Mølholt d. 15. juli 2019
5
1
5

Helt uforglemmelig

Det var så flot og helt perfekt show. Vi er fuldstændig blæst bagover af glæde og begejstring - helt igennem fantastisk.

Anmeldt af Susanne Christensen d. 6. maj 2019

Kontakt Tankelæser Karsten Sørensen

Kontakt Tankelæser Karsten Sørensen via formularen her, så vil Tankelæser Karsten Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.