Kim & Hallo

Prisniveau

Kr. 25.000 - 47.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 7 timer

Profil

Spilleglæde, energi og folkelig underholdning...
-fra øverste hylde!

Kim & Hallo er et fremragende kendt liveband, der lægger stor vægt på at give et levende og professionelt show, hvor kontakten med publikum er i højsæde.

Læs mere...

Mere om Kim & Hallo

Bandet har optrådt overalt i Danmark. De har optrådt flere gange i landsdækkende TV, både i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Med charme og et glimt i øjet føres publikum igennem et musikalsk supermarked, med alt fra Dansktop til Volbeat, disco, rock’n roll, 80’er og 90’er musik m.v. Hits fra det sidste 7 årtier, der med sikkerhed kan mærkes i fødderne næste dag.

Kim & Hallo smitter folk med glæde, og deres kæmpe repertoire og erfaring gør, at de bookes igen og igen til en bred vifte af arrangementer såsom halballer, firmafester, festivaler, markeder, kroballer etc. eller som solister med deres egne danske hits.

De ved, hvad de har med at gøre!

Bandet lægger stor vægt på hele arrangementet, ikke bare publikum. De optræder med variabler i både tempo, energi og tilrettelæggelse af pauser, således at afslutningen på arrangement får sit klimaks, og sådan at evt. barsalg øges optimalt.

”Kim & Hallo - når du vil ha’ professionel musik for ALLE!”
Du kan booke Kim & Hallo som solister eller danseorkester/koncert forhør nærmere.

Videoklip

Kontakt Kim & Hallo

Kontakt Kim & Hallo via formularen her, så vil Kim & Hallo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.