Kiranan Luxmy

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 minutter

Profil

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et konkurrencepræget marked og blevet kåret til Årets Iværksætter i Randers.

Lad elever, iværksættere og erfarende erhvervsfolk blive inspireret af en ny og anderledes rejse i et marked, der er præget af at komme online.

Kiranan Luxmy startede sit iværksættereventyr allerede i gymnasiet, og valgte efterfølgende at gå All-in på at bygge et bureau på et konkurrencepræget marked. I dag er bureauet Grafikr det mest anerkendte indenfor branchen med 16 fuldtidsansatte.

Kiranan har skabt sin egen karriere ved at bruge alternative metoder til at komme frem og overtage de større bureauer.

Et foredrag med op- og nedture, men et vigtigt budskab om, at man ikke behøver skabe den dybe tallerken for at skabe en virksomhed.

Foredraget varer 45 minutter med lyd, video, billeder og en energisk foredragsholder. 15 minutter til spørgsmål og dialog.

Kontakt Kiranan Luxmy

Kontakt Kiranan Luxmy via formularen her, så vil Kiranan Luxmy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.