Klassens Tykke Dreng

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Klassens Tykke Dreng

Prisniveau

Kr. 10.000 - 27.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 40-45 min. ( evt kortere )

Profil

SHOW TIL ENHVER LEJLIGHED
Tag 1 guitar der rå svinger, 2 sprøde stemmer & 2 vanvittige hjerner….rør nænsomt rundt & tilsæt så elvis briller, lidt helium & evt. en megafon….
VUPTI så har du et super stemnings skabende & medrivende show der passer perfekt som underholdning til enhver fest.
KTD består af to entertainere Morten Brix & Lars Herlow, og vi har lavet en helt speciel blanding af Stand-Up & Musik.
Vi kalder det Croon & Comedy.

Klassens Tykke Dreng - vi laver en fest : )

Klassens Tykke Dreng er blandt de mest succesfulde entertainere i Danmark.

Kedelige bands kan godt være gode bands, men sjove bands er bare federe…!
Og derfor opstod Klassens Tykke Dreng.

Showet er en blanding af musik og stand-up, deraf navnet ”Croon & Comedy”, og indeholder alt lige fra Elvis – over ”Melodi Grand Prix” - til Backstreet Boys, alt sammen i den helt uimodståelige & improvisatoriske KTD-stil.
Repetoiret er stort og bredt, og derfor kan de underholde alle slags publikummer….ALLE !

Showet er altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Showet forløber altid i en kærlig tone, og publikum bliver altid revet med !

KTD har optrådt ved mere end 1500 firma jobs, og blandt de offentlige arrangementer kan blandt andet nævnes : Tivoli Plænen, UEFA EM-2000, Skanderborg- , Langelands - , Midtfyns - og Roskilde Festival.
De har desuden medvirket i en række TV programmer på DR, TV 2, TV 3 & TVDK... bla. deres eget TV-show på DR, ”Hit med sangen”, " Go'morgen Danmark", " Go'aften Danmark" & som en overraskelse til deltagerne i ”Robinson Ekspeditionen”.
KTD laver også meget gerne private arrangementer.

Show på Engelsk !
KTD er nogle af de få der kan optræde på Engelsk....Og vi har ved mange lejlighede og med stor succes, optrådt på engelsk hos diverse firmaer i Danmark, Norge, Holland, Sverige, Frankrig, England og Belgien, Italien, Spanien, Malyasia, USA .……!

Konferenciers !
De 2 herre guider jer sikkert igennem hele aftenen hvis i har brug for konferenciers...gerne krydret med musikalske indslag : )

Receptioner !
Til receptioner virker det perfekt at KTD går rundt og spiller akustisk under receptionen...så kan folk stadig sludre / networke
Kan evt. sluttes af med et kortere show der samler alles opmærksomhed.
Prøv det ..for en anderledes reception´s oplevelse

Klassens Tykke Dreng.. De er Utraditionelle & Fantastiske……og selvfølgelig Beskedne : )

Videoklip


Anmeldelser ( | af Klassens Tykke Dreng: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

FED UNDERHOLDNING

Denne aftens live-indslag på diskotek pakket ind i DJ var forrygende. Alle i salen blev delagtigtgjort, og der var fællessang. SUPER!

Anmeldt af Jørgen Nyholm d. 24. oktober 2023
5
1
5

Fantastisk underholdning

Klassens Tykke Dreng's valg af repertoire er ret simpelt, let tilgængeligt, men de tilsætter det en rigtig god gang humor, synger og spiller godt, men især skal det fremhæves hvordan de interagerer med publikum, får os til at synge med, stå oppe hos dem og synge i kor, så vi havde det virkelig sjovt, og har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Vi kan se på film klippene at Morten og Lars også havde en fest, at de glædede sig over at svinge med deres publikum. Stor succes - kan anbefales !

Anmeldt af Merete Staureby d. 29. april 2019

Kontakt Klassens Tykke Dreng

Kontakt Klassens Tykke Dreng via formularen her, så vil Klassens Tykke Dreng vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.