Kompagniet

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Kompagniet

Prisniveau

Kr. 12.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

1x60 min. 2x45 min. 3x45 min.

Profil

Velkommen til en funky og festlig oplevelse med Kompagniet!
Kompagniet spiller en bred vifte af gamle funk- og disco-klassikere samt moderne pop/rock-numre. Vi garanterer, at festen begynder, så snart musikken starter, og I vil forlade festen med hæse stemmer og ømme fødder. Vi er en gruppe af topprofessionelle musikere, der alle studerer på MGK. Vi har omfattende erfaring med at optræde ved forskellige begivenheder, lige fra bryllupper og julefrokoster til firmafester.

Vi lægger stor vægt på at opfylde jeres ønsker for at skabe den bedste fest for alle. Derfor tilbyder vi ærlig og gratis rådgivning, hvis I skulle have nogen tvivl. Vi leverer også en komplet pakke med dæmpet og stemningsfuld jazz under middagen, spillet af en duo bestående af enten bas og guitar eller bas og klaver. Vi sørger selv for lys og lyd, så I kun behøver at koncentrere jer om at nyde festen. Intet arrangement er for stort eller for småt for Kompagniet, og vi vil med sikkerhed kunne tilbyde den perfekte løsning til enhver lejlighed. Vores repertoire spænder bredt og inkluderer hits fra 60'erne og frem til i dag. Vi er altid åbne for at skræddersy den helt rigtige sætliste efter jeres ønsker.

Kontakt Kompagniet

Kontakt Kompagniet via formularen her, så vil Kompagniet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.