KonKurs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

KonKurs

Prisniveau

Kr. 6.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min eller 2 timer og 15 min. fordelt på 2 sæt. + DJ til aftalt tidspunkt.

Profil

KonKurs er et coverband fra Herning, som ynder at sætte gang i festen med et bredt repertoire, som rammer både det unge og det mere modne publikum.
Netop derfor har bandet stor erfaring med at spille til fødselsdage, firmafester, bryllupper, sølvbryllupper, festivaler, byfester mm.
Bandet spiller en bred vifte af diverse etablerede kunstnere såsom Elvis Presley, U2, Allan Olsen, Kim Larsen, Rasmus Seebach, The Beatles!

KonKurs bidrager med musik i én bestemt genre: Stort set alt hvad der kan danses til, synges med på og ikke mindst festes til!
Humør, uformelhed og energi er vores grundpiller, som ofte fører til at vi spiller for vores kunder mere end én gang : )

Størrelsen af din fest er ikke en hindring, da KonKurs både tilbyder duo, trio, fuldt band og en pakkeløsning, der inkluderer en DJ, så alt musikken til din fest er sikret og befinder sig i KonKurs' festkompetente hænder. Vi sørger for at have alt det passende udstyr med, der matcher din fest.

KonKurs er med deres gode energi, en garanti for at festen bliver en succes, man sent vil glemme.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
KonKurs - Live Musik

Kontakt KonKurs

Kontakt KonKurs via formularen her, så vil KonKurs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.