KORT VARSEL

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

KORT VARSEL

Prisniveau

Kr. 40.000 - 50.000

Hjemby

Områder

Varighed

4 til 8 timer

Profil

Bryllupper, firmafester, julefrokoster, fødselsdagsfester, byfester etc... Lad det være sagt med det samme: Vi er ikke det traditionelle festband, der lever en lidt anonym tilværelse i et tildelt hjørne på stedet! Vi spiller de bedste numre fra de sidste 50 år altid tilpasset publikummet. Og vi skaber med garanti altid en fest! Vi er Danmarks Gladeste Orkester .. og vi gør dine gæster til danmarks gladeste gæster.. ;)

Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Vi er et anderledes orkester end de fleste. Der findes næppe et orkester der engagerer sig mere i dit arrangement end os – og vores success-kriterie er at dine gæster går hjem med ømme fødder, hæse stemmer og smilerynker der sidder fast i nogle dage! Vi har en spilleglæde der er stærkt smittende og hver gang spilles der som var det sidste gang vi får lov. Vi er ganske vanedannende og har derfor byfester, halfester, firmaer etc. der booker os år efter år – nogle af dem 6 år i træk nu – så vi er slet ikke i tvivl om at vi faktisk ER Danmarks Gladeste Orkester! ;)

Vi gør en hel del mere ud af lyd og lys (og selvfølgelig også musikken) end de fleste andre gode bands, så dine gæster får en noget større oplevelse af et festband end de forventer.

Med to sangere (M+K) i front, dækker vi et bredt repertoire hvor alle kan være med - Justin Timberlake, Tina Turner, TV2, Dodo & The Dodos, Gnags, Abba, Shawn Mendes etc. Fællesnævneren er at dine gæster ikke kan stå stille, når først vi er gang.

Afhængig af arrangementet kan vi starte med at spille stille eller festligt (alt efter dit ønske) under spisning. Når festen for alvor starter, tændes der for lyset, røgen, den sprøde lyd og magien slippes løs. Tillader stedet det, medbringer vi konfettikanoner. Vi kan også tilbyde at tage Danmarks største sæbeboblemaskine med – så er festen total.

Bassisten i Kort Varsel har en lang karriere som DJ, så i alle pauser fylder han gulvet og holder festen varm til bandet har ladet op igen.

Det kalder vi NONSTOP party…!

Referencerne tæller bl.a. halfester/byfester i Årslev, Aunslev, Balling, Tistrup, Nr. Søby, St. Rise, Herrested, Ørbæk Marked, Hesselager, Ullerslev, Stubbekøbing, Langeskov Marked, Rolfsted… firmafester hos bl.a. Isover, OUH, RAH, Falck, KMD, KPMG, Budweg, Halsnæs Kommune, Odense Marcipan, GF Forsikring samt et hav af fødselsdage og bryllupper.

Vi er glade og medgørlige så vi sammen kan skabe årtiets fest - så kontakt os nu ganske uforpligtende.

En arrangør sagde for nylig: " Kan så meget bekræfte, at Kort Varsel gør alt for at festen bliver en succes. Årslev Boldklub har afholdt Halgal Halbal 80’er fest sidste år. Kort Varsel var en stor del af at festen blev en kæmpe succes. De havde masser af lys og effekter med.Desuden pyntede de indgangen med lys og røgeffekter som gjorde helhedsbilledet af ankomst og fest helt perfekt. Og musikken og engagementet i festen er helt unik. Det var så stort... så ja skal du have fest og med et af Danmarks bedste festbands skal du vælge Kort Varsel."

Videoklip


Anmeldelser ( | af KORT VARSEL: 4,9 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk band med overskud til alle

Vi havde bedt Kort Varsel om at spille til et special arrangement i vores have for vores borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi var omkring 100 personer. For det første er deres repertoire virkelig godt sammensat af nye og gamle numre, hvilket er helt perfekt for vores borgergruppe, hvor alderen er helt fra 18 - 75 år. For det andet - det overskud de viste vores borgere var helt fantastisk. De var flere gange nede blandt publikum og sang og dansede med dem. De inviterede endda flere af vores borgere med på scenen for at spille tamburin. Og sidst, men ikke mindst, så synger og spiller de jo bare fantastisk! Det er dem alle vores borgere og personaler taler om i dag! Vi havde en fantastisk fest.

Anmeldt af Randi Frimann d. 20. juni 2022
5
1
5

Kanon band, kan varmt anbefales

De kan få folk med, synger og spiller vildt godt, der er bare styr på det :-)

Anmeldt af Pernille d. 23. august 2021

Kontakt KORT VARSEL

Kontakt KORT VARSEL via formularen her, så vil KORT VARSEL vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.