Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Kristine Hoelgaard

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 min. - 60 min.

Profil

Hjertelig velkommen til.
Mit navn er Kristine og jeg er udøvende sangskriver med stort scenisk nærvær, god situationsfornemmelse og kærligt sind.
Hvis du ønsker smuk og mindeværdig musik til din helt særlige begivenhed eller livsoplevelse, så vil jeg utrolig gerne levere den.
Jeg synger og spiller guitar; har et stort bagkatalog og stor erfaring med at spille til bryllupper; bisættelser og begravelser; konfirmationer; fødselsdage; receptioner og fester.

Læs mere...

Mere om Kristine Hoelgaard

Skriv helt uforpligtende, og så tager vi en snak om dine ønsker til dit arrangement.
Jeg kan komme ud solo, duo, trio eller med helt band.
Jeg udgav min debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa prisen 2020; 'Årets danske solist', 'Årets nye danske navn' og 'Årets danske pop udgivelse', samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.
Gaffa: “Mainstream møder mindfulness” - 4 stjerner
Side 33: “Flot og fængende folk-pop udspil fra voksen debutant” - 4 plader
GFR: “Kristine Hoelgaard albumdebuterer med In the Elephant House, som er et varmt og omfavnende bekendtskab. Stilen er relativt eventyrlysten folk-pop med en snert af hvad man nok godt kan kalde en nordisk tone.” - 4 stjerner

Siden udgivelsen har jeg spillet over 50 koncerter i solo, duo og bandkonstellationer, blandt andet til SPOT Royal ved åen i Århus, i Musikhuset Århus og i samarbejde med UNCOVERmusic og diverse cityforeninger stykket en Corona-hensyntagende gågadeturné sammen.

Ud over at spille koncerter med eget musik spiller jeg også til bryllupper, begravelser og andre vigtige livsbegivenheder.
Jeg kan ikke synge Disney, men jeg kan levere en smuk og nærværende pop-sang.

Kontakt Kristine Hoelgaard

Kontakt Kristine Hoelgaard via formularen her, så vil Kristine Hoelgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.