Kristine Hoelgaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Kristine Hoelgaard

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 min. - 60 min.

Profil

Hjertelig velkommen til.
Mit navn er Kristine og jeg er udøvende sangskriver med stort scenisk nærvær, god situationsfornemmelse og kærligt sind.
Hvis du ønsker smuk og mindeværdig musik til din helt særlige begivenhed eller livsoplevelse, så vil jeg utrolig gerne levere den.
Jeg synger og spiller guitar; har et stort bagkatalog og stor erfaring med at spille til bryllupper; bisættelser og begravelser; konfirmationer; fødselsdage; receptioner og fester.

Skriv helt uforpligtende, og så tager vi en snak om dine ønsker til dit arrangement.
Jeg kan komme ud solo, duo, trio eller med helt band.
Jeg udgav min debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa prisen 2020; 'Årets danske solist', 'Årets nye danske navn' og 'Årets danske pop udgivelse', samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.
Gaffa: “Mainstream møder mindfulness” - 4 stjerner
Side 33: “Flot og fængende folk-pop udspil fra voksen debutant” - 4 plader
GFR: “Kristine Hoelgaard albumdebuterer med In the Elephant House, som er et varmt og omfavnende bekendtskab. Stilen er relativt eventyrlysten folk-pop med en snert af hvad man nok godt kan kalde en nordisk tone.” - 4 stjerner

Siden udgivelsen har jeg spillet over 50 koncerter i solo, duo og bandkonstellationer, blandt andet til SPOT Royal ved åen i Århus, i Musikhuset Århus og i samarbejde med UNCOVERmusic og diverse cityforeninger stykket en Corona-hensyntagende gågadeturné sammen.

Ud over at spille koncerter med eget musik spiller jeg også til bryllupper, begravelser og andre vigtige livsbegivenheder.
Jeg kan ikke synge Disney, men jeg kan levere en smuk og nærværende pop-sang.

Musikafspiller

  1. 00:00 Rhinestone Heart
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBblI5IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a5cc8f0ed372d2aff368c9865162635377aad6d7/Rhinestone%20Heart.mp3?5723277

Anmeldelser ( | af Kristine Hoelgaard: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Kristine var med til at give Poul en uforglemmelig 60 års fødselsdag

Kristine var med sine dejlige sange og hendes fine stemme med til at indramme de værdier, der betyder noget for fødselaren. Inden arrangementet havde jeg en god dialog med Kristine om Poul og arrangementet, hvilket var rigtig fint og trygt for mig som arrangør.

Anmeldt af Margit Andersen d. 25. december 2023
5
1
5

Smukkeste stemme

Sød og fleksibel. Med sin smukke stemme var hun med til at gøre vielsen helt perfekt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Anne-Kathrine Märcher d. 13. november 2023

Kontakt Kristine Hoelgaard

Kontakt Kristine Hoelgaard via formularen her, så vil Kristine Hoelgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.