Kurt Flemming

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Kurt Flemming

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

20 - 45 min

Profil

Tryllekunstneren Kurt Flemming, bedre kendt som Pjerrot gennem 23 år på Dyrehavsbakken, 5 år i Tivoliland i Aalborg, rejst med cirkus i 5 år, og været foredragsholder i mere end 30 år, tager nu rundt som tryllekunstner i hele landet.

Tryllekunstneren Kurt Flemming:
Børne- og familieforestilling. Kurt Flemming startede med at trylle, da han var 10 år. Derfor kan han -med sin store erfaring - bygge en forestilling op, som rammer det brede publikum. Forestillingen består af skøn trylleri, pakket ind i gode historier, leveret med humor og varme.

Magisk Entertainer:
Underholdning for det voksne publikum. Med mere end 25.000 forestillinger i bagagen bliver hvert tryllenummer leveret med stor indlevelse. Publikum bliver forbløffet hver gang og underholdningen leveres med humor og et glimt i øjet. Kurt Flemming er kendt for overraskende trylleri krydret med den gode historie.

Drillenissen Oscar Jul Nissen:
Juleforestilling. Kurt Flemming skifter til jul om til nissehue, og forvandler sig til Oscar Jul Nissen. Oscar har Julemandens kommode med, som han har lovet aldrig at åbne. Oscar er frygtelig nysgerrig og han er født med 10 pilfingre. Sammen med børnene, kommer han til at kigge i kommoden alligevel. Men hvordan kan tingene i kommoden trylle med ham, når Oscar ikke selv kan trylle? Denne forestilling skal opleves.

Anbefalinger:
Kurt Flemming, er en genial & medlevende kunstner, der drager både børn og voksne ind i sine shows! At han så også har arbejdet som ”Pjerrot” i næsten 30 år, med et stort bravour, borger vel også til at både Kvalitet & professionisme, er i højsædet! Kurt Flemmings Show, kan anbefales af alle i alderen 1-112 år! Mine bedste anbefalinger!Skal du have en indlevende oplevelse, ud over det helt magiske uforståelige ;-) så er det Kurt Flemming!
- Tonny Kiehn Olsen

Skal du have en indlevende oplevelse, ud over det helt magiske uforståelige ;-) så er det Kurt Flemming! Mine bedste anbefalinger!

Anmeldelser ( | af Kurt Flemming: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Interessant foredrag

Var god at høre på.

Anmeldt af Susanne Christensen d. 20. oktober 2023

Kontakt Kurt Flemming

Kontakt Kurt Flemming via formularen her, så vil Kurt Flemming vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.