Lars Rs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Lars Rs

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer inklusiv en pause og eventuelt spørgerunde fra kunden

Profil

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at jeg har været fuld og skæv i 23 år og siddet 11 år i fængsel.
- Foredragsholder gennem 15 år
- Produceret podcasten "En narkoman og en alkoholiker sidder på en bænk" udgivet af Hus Forbi
- Standup komiker fra 2012 til 2020
- Guide hos Gadens Stemmer i fire år.

På trods af at Lars Rs har levet næsten halvdelen af sit liv i de mørkeste afkroge af livet så han har ikke nogen han kan skyde skylden på, for at det endte som det gjorde.

Lars Rs kommer fra en god kernefamilie, hvor han er tredje barn – men på trods af at han kommer fra en god barndom, så endte han i helvede på jord og næste stop var kirkegården eller at finde en ny måde at leve på.

Lars Rs vil fortælle om hvordan det var og hvordan kampen mod hans indre dæmoner endte i det gode liv som han lever idag.
Lars Rs har ikke fået noget foræret her i livet og har selv måtte kæmpe sig tilbage til det gode liv, som i dag er noget der ligner villa, volvo og vovse.
Lars Rs foredrag bevæger sig på grænsen mellem det alvorlige, skøre, absurde og humoristiske og han har endnu ikke fået et spørgsmål, han ikke vil svare på.

Kontakt Lars Rs

Kontakt Lars Rs via formularen her, så vil Lars Rs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.