Lars Vesterskov

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Lars Vesterskov

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 5

Profil

Hvad kan jeg tilbyde:

Koncert eller hyggemusik, til stille sammenkomster, med mig min guitar og sang.

Koncert, hvor man lytter til mine fortolkninger, og høre små historier.

Fest, når det er bedst, med live musik.

Eller hvad i nu kunne have i tankerne, så skal jeg nok svare ærligt på, om jeg kan honorere dem?

Kærligst:
Lars Vesterskov

Min rejse ind i musikken, startede med, at jeg begyndte at skrive musik, før jeg reelt kunne spille. Et par akkorder blev lært, og x antal sange blev skrevet, og så nogle nye akkorder, for at kunne skrive flere sange, og sådan udviklede jeg mig som musiker, eller kunster om man vil? Jeg kom en del ud at spille med egen musik, og fik også skrevet lidt til andre, både til teater og musikere.

Grunden til at jeg fortæller dette er, at den måde at tænke/skrive på, har gjort, at de sange jeg spillet, som andre har skrevet, går jeg til, som når jeg skriver mit eget. Jeg er ret ligeglad med, hvordan musikken er på pladen, og er kun interesseret i, hvordan jeg gør det til et godt nummer for mig at spille? Lidt som når/hvis i har set toppen af poppen, hvor de fortolker på hinandens sange.

Ud over at jeg spiller klassiske rock/pop sange, “på min måde”, som bliver spillet af mange musikere rundt om på de forskellige spillesteder, og til fester, da de er “lette” og genkendelige og folk elsker dem. Så har jeg fundet sange, som I kender, men ikke særlig mange andre solomusikere kunne finde på at spille?
Niavana, Simpel Minds, Michael Jackson, Men with out hats, Britney Spears, Queen, Survivor, Soft Cell, Billy Idol, The Human Leaque, Thin Lizzy, og mange andre. (Se min sangliste)

Helt lavpraktisk/teknisk, så kommer jeg med mit anlæg, en guitar eller to, en digital stortromme og lilletromme, 3 pedalsæt, da mine guitare har 3 mikrofoner, som er delt ud på 5 kanaler. Jeg synger, “efter sigende ganske godt”, og spiller lidt mundharpe.
Jeg har en ret stor lyd, selv om jeg er ene mand, da jeg laver et lydbillede på min guitar, og spiller trommer samtidig. (Lyt/se video)
Spiller både små og store steder. I din stue, på spillesteder, forsamlingshuse, udendørs, indendørs, offentligt, privat.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lars Vesterskov: 4,8 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser )

5
1
5

Musik

Lars spillede til mandens 60 års fødselsdag, og det var en sikker og helt formidabel performance.
Lars er i mødekommende, og god til at tilpasse musikken efter sit publikum.
Vi kan varmt anbefale Hr. Vesterskov.

Anmeldt af Birgit Sørensen d. 28. maj 2023
5
1
5

Fantastisk stemning omkring bålet

Lars performede lige efter bogen. Han formåede at tage temperaturen på stemningen, og vælge de helt rette sange på de rette tidspunkter. Vi er fuldt tilfredse med oplevelsen. Lars var meget imødekommende og behagelig at være i selskab med.

Anmeldt af Henriette Kristiansen d. 26. september 2022

Kontakt Lars Vesterskov

Kontakt Lars Vesterskov via formularen her, så vil Lars Vesterskov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.