Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Lasse & Mathilde

Prisniveau

Kr. 15.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 X 45 min

Profil

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

De musikalske venner gennem årene, er mange af ”cremen” fra dansk musikliv og topnavne fra USA. Vennerne har altid nydt godt af Lasse & Mathildes gæstfrihed og smittende humør.

Læs mere...

Mere om Lasse & Mathilde

Det var i 1975 at Mathilde Bondo´s første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner, udkom. Og det blev starten på duoen, på scenen og privat. Som mangeårige medarrangører af Midtfyns Festival fik duoen udvidet det musikalske netværk. Internationale musikalske forbindelser gav et tæt samhørighedsforhold til New Orleans og byens rige musikliv.
Lyrikken har vejet meget til i Lasse & Mathildes sangskrivning, efter Tove Ditlevsen blev der sat musik til blandt andre: Poul Henningsen og ”den anden PH” : Piet Hein, Martha Christensen, - og mange flere gode ord!

En oplevelse med spændvidde og stemning, der varmer
Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og gedigen hygge. Kunstnere er altid søgende, hvis de vil videre, og det vil Lasse og Mathilde! Med tekster til eftertanke, til en befriende latter og stænk chili til en lige lovlig kynisk tidsalder.

En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen!

Lasse & Mathilde modtog Odense Live Æresprisen den 31/1 2015

Lasse & Mathilde fik 40 (fyrre!!!) stjerner for deres 40 års jubilæumsshow på Posten, Odense den 3. September 2015, - dét så godt ud på tryk :)

Seneste fælles CD / VINYL ”Hvem drømmer Hvem?” udkom den 1. Februar 2019 med meget stærkt materiale, hovedsaligt tekster af Hans Kragh-Jacobsen, men også 2 fine tekster af Ane Riel. Besætningen er Ole Fick på guitarer, Alex Riel på trommer, og Wili Jønsson på bassen. Legendarisk hold!

Under nedlukningen har Lasse brugt tiden på at skrive og indspille et helt nyt engelsksproget soloalbum ”Over the Hill, still got The Thrill”

Albummet er blevet meget rost af anmeldere og fans.

Mathilde skriver på et manuskript.

Begge glæder sig over, at det muligt at komme ud og spille igen, og duoen har savnet publikum og dialogen med samme.

Duoen har netop sendt en glad sommerhilsen ud ”Du gav mig sommeren på en dag” med smuk tekst af Knud Romer! Sangen findes på de forskellige digitale tjenester.

Kontakt Lasse & Mathilde

Kontakt Lasse & Mathilde via formularen her, så vil Lasse & Mathilde vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.