Latter Instruktør - latterduoen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Latter Instruktør - latterduoen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-60min

Profil

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrokosten eller andre arrangementer, så give jer selv og dine nærmeste en ny oplevelse. Så er et Latter arrangement lige noget for jer.

Corana og pris venlig mulighed:
Som noget nyt tilbyder vi 20 minutters online latterkursuser, det er både, sjovt, fleksibelt og prisvenligt. prisen er 1/3 del af vores normale pris.

Latter yoga, som det hedder, er en seance på ca. 45 min hvor vi som gruppe griner uafbrudt (næsten) i hele tidsrummet, og gennem kunstige latterøvelser vil de fleste opleve at komme til at grine ægte uden egentligt at vide hvorfor. Vi garantere at det bliver anderledes og I vil have det godt i kroppen bagefter. :)

Latterduoen er startet af brødrende Allan og Søren Jensen, som hver især, i en årrække har praktiseret Latter yoga og fungeret som latterinstruktører (Søren siden 2006, Allan siden 2007). Et typisk Latter arrangement vil være med én latter instruktør, men med fordel kan du vælger ved større arrangementer (+50 deltager) at tage den fulde pakke og få begge brødre ud til arrangementet. Det er med garanti en anderledes oplevelse. :)

Et arrangement vil typisk være mellem 45-60 min. men vi tager os altid god tid før, under og efter, så I får en total oplevelse. Men vi tilpasser os selvfølgelig dine behov og ønsker.

Arrangementet kan også forlænges, så der laves et mindre oplæg/fordrag omkring latter inden den egentlige fysiske del. Det aftales individuelt.

Prisen aftales efter tid, sted og hvor mange der forventes at deltage, og selvfølgelig selve formen, men kontakt os for nærmere information.

Vi glæders os til at hører fra dig.

mange hihihilsner

Allan & Søren Jensen
Latterduoen

Kontakt Latter Instruktør - latterduoen

Kontakt Latter Instruktør - latterduoen via formularen her, så vil Latter Instruktør - latterduoen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.