Lej-en-DJ

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 20 dage

Lej-en-DJ

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-10 timer

Profil

Hos Lej en DJ får du erfarne DJ's og professionelt udstyr til enhver lejlighed, som med garanti kan sætte gang i dansegulvet! Med vores nationale netværk af DJs, har vi en enestående mulighed for at udvælge den helt rigtige DJ samt tilhørende mobildiskotek til netop din fest.

Vi har et stort udvalg af DJs bosiddende overalt i Danmark – fra København til Århus, fra Skagen til Rønne. Vi har med garanti en DJ i dit lokale område, hvilket gør oplevelsen billigere og mere personlig.
Med mange års erfaring kan vi nøje udvælge en DJ efter din musikalske smag! Med andre ord, vi sender ikke en tilfældig person – men tilbyder leje af en lokal, specifik udvalgt fest DJ i forhold til netop dine behov.
Hos lej en dj har vi kun DJs med mange års erfaring. Vi er opmærksomme på det ansvar, der ligger bag at levere musik til din fest. Vi medbringer alt udstyret (Mobildiskotek) – dvs. højtalere, mixer og DJ-pult. Udover det, så medbringer vi naturligvis også lyssætning – baseret på jeres ønsker. Det er jeres fest, jeres musik og jeres personlige DJ!
Uanset hvilken slags fest du ønsker, så stiller vi den helt rigtige musik til rådighed. Vi har hele kartoteker med det bedste musik fra de sidste 4 årtier, både i en smudig kombination til voksenfester eller en temafest. Vi har naturligvis også alt det moderne musik, der til enhver tid vil sætte fuld gang i det yngre publikum!

Kontakt Lej-en-DJ

Kontakt Lej-en-DJ via formularen her, så vil Lej-en-DJ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.