Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 dage

Lene Kohlhoff Rasmussen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 40 minutter.

Profil

Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Lene Kohlhoff Rasmussen tager sit publikum med ud til de steder i verden, hvor der stadig findes mere end blot et islæt af mystik og eventyr.

Flotte og underholdende foto-foredrag om bl.a. Silkevejen, Madagaskar & Comorerne samt Caribisk Idyl og kolonihistorie.

Læs mere...

Mere om Lene Kohlhoff Rasmussen

Min rejse ad Silkevejen - Fra Beijing til Istanbul
I foråret 2013 rejste hun ud på en otte måneders rejse i fodsporene af svunden tiders handels- og opdagelsesrejsende. Undervejs boede hun bor hos nomadefamilier og bjergbønder både i Kina, Centralasien og Iran. Det krævede stort vovemod at rejse på egen hånd gennem bl.a. det krigshærgede Afghanistan og Irak. Men det var også et møde med smuk natur, fantastisk spændende kultur, historie og umådelig gæstfrihed.

Lene nyder at fortælle om levevis hos de mennesker, som hun besøger i de fjerne afkroge i verden. Hendes foredrag er spækket med anekdoter fra mødet med de fremmede kulturer. I foredragene forsøger hun at give gode stedbeskrivelser og skildringer af folkelivet, men også fortælle om natur, samfund og historie.

Kontakt Lene Kohlhoff Rasmussen

Kontakt Lene Kohlhoff Rasmussen via formularen her, så vil Lene Kohlhoff Rasmussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.