Lighthouse Gospel

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 dage

Lighthouse Gospel

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

1/2 - 1 1/2 timer

Profil

Lighthouse Gospel er et erfarent kor under ledelse af den superdygtige gospelsanger og vokalist Paul Clarke fra England og med pianist Ben Heveroh fra USA.
Koret har tidligere optrådt i TV-shows bl.a. med Isam B ved Melodi grandprix og optræder jævnligt i kirker og koncert sale, ved firma-arrangementer, til fester og bryllupper.

Lighthouse Gospel er et erfarent kor under ledelse af den superdygtige gospelsanger og vokalist Paul Clarke fra England og den erfarne gospelpianist Ben Heveroh fra USA.
Koret optræder jævnligt i TV-shows, i kirker og koncert sale, ved firma-arrangementer, til fester og bryllupper.
Lighthouse Gospel kan bookes til koncert, firmafest, bryllup, barnedåb og mange andre events, med pianist eller Tracks, fra ganske få til ca. 25 sangere.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for jeres arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lighthouse Gospel: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk stemning

Korleder Paul Clarke er en charmerende frontfigur for det dygtige kor. Lighthouse Gospel gjorde min hustrus 50 års fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse. I har mine varmeste anbefalinger !

Anmeldt af Karsten Jakobsen d. 2. september 2018

Kontakt Lighthouse Gospel

Kontakt Lighthouse Gospel via formularen her, så vil Lighthouse Gospel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.