Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Lineout

Prisniveau

Kr. 8.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 minutter

Profil

Festbandet Lineout består af 5 rutinerede musikere der spiller blandet disko/pop/rock repertoire til bryllupper, fødselsdage, byfester, firmafester, julefrokoster osv.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Lineout: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super festlig dansemusik samt professionelt forløb

Til vores bryllup d. 12/9 havde vi booket Lineout og det har vi så absolut ikke fortrudt. Yderst kompetente, dygtige og ikke mindst behagelige musikere. På trods af udfordringer undervejs i vores planlægning, var Lineout hele tiden klar på at gøre det bedste for at finde en løsning - og det lykkedes til fulde. De leverede i den grad varen med blandet dansemusik lige i vores smag! Tak igen for jeres engagement gennem hele forløbet samt performance på selve dagen.

Anmeldt af Søren Thalund d. 15. september 2020
5
1
5

Perfekt! Både til dinner og dans!

Lineout sørgede på fornemste vis for musik til vores bryllup. Dejligt musik under middagen og fantastisk energi til festen efterfølgende som forplantede sig ud på dansgulvet. Det var jättebra! Kunne ikke blive bedre.

Anmeldt af Kåre Sunesen d. 30. juni 2019

Kontakt Lineout

Kontakt Lineout via formularen her, så vil Lineout vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.