Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Lineout

Prisniveau

Kr. 8.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 minutter

Profil

Festbandet Lineout består af 5 rutinerede musikere der spiller blandet disko/pop/rock repertoire til bryllupper, fødselsdage, byfester, firmafester, julefrokoster osv.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Lineout: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk festband

Jeg kan kun anbefale Lineout på det varmeste. De spillede til vores bryllupsfest. De var pletten og klar til at spille, da de skulle. Havde styr på hele setuppet selv. De spillede helt kanon og var meget professionelle. De imødekom desuden vores ønsker ift. sange, og i det hele taget var kontakten til dem virkeligt god, både forinden arrangementet og efter. Alt i alt var det en super oplevelse. Jeg ville give seks stjerner, hvis jeg kunne!

Anmeldt af Emil Havsager Dinesen d. 19. november 2022
5
1
5

Super festlig dansemusik samt professionelt forløb

Til vores bryllup d. 12/9 havde vi booket Lineout og det har vi så absolut ikke fortrudt. Yderst kompetente, dygtige og ikke mindst behagelige musikere. På trods af udfordringer undervejs i vores planlægning, var Lineout hele tiden klar på at gøre det bedste for at finde en løsning - og det lykkedes til fulde. De leverede i den grad varen med blandet dansemusik lige i vores smag! Tak igen for jeres engagement gennem hele forløbet samt performance på selve dagen.

Anmeldt af Søren Thalund d. 15. september 2020

Kontakt Lineout

Kontakt Lineout via formularen her, så vil Lineout vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.