Line Rosenlund

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Line Rosenlund

Prisniveau

Kr. 2.000 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra: 1 sang - 2 timer (El. særaftaler)

Profil

Line Rosenlund er singer-songwriter og har spillet til efterhånden alt hvad du kan tænke dig. Bryllupper, begravelser, koncerter, julefrokoster, barjobs, konferencer, dinner og endda frierier. Også til konfirmationer og alt andet, du kan komme i tanke om.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Line Rosenlund

Hun er værd at hyre, fordi hun har evnerne til at levere lige netop det, du har brug for, og der er stor tilfredshed blandt hendes kunder. Det er muligt at komme med specifikke ønsker til sange, ligesom det er muligt at bede hende sammensætte et repertoire til netop det selskab, I har.

Line kan komme ud som sangerinde a capella, sangerinde på klaver, sangerinde på guitar og som eventleder i f.eks. ønsker om kor-events, rytme-events og fællessangsevents.

Det er muligt at høre både originalmusik og covermusik, og du kan forvente, at hun kan få din/e ønskede sang/e til at være helt autentiske.

Kontakt hende og få en samtale om det, I har brug for. Hun skal nok sige fra og/eller sende jer videre til en, hvis hun selv mener, hun ikke er den bedste til jobbet.

- Priser afhænger af, hvad du skal bruge
- Hendes egen pris kan sættes ned, hvis du booker hende samtidig med Kathrine Andersen (sangerinde = mulighed for flerstemmig koncert), Anders Abel (percussion) el. andre musikere, hun selv kan stå inde for.

Anmeldelser ( | af Line Rosenlund: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Sang til barnebarns konfirmation

Line kom og sang to sange, jeg havde valgt, til glæde for både konfirmand og gæster.

Anmeldt af Lene Juel d. 24. april 2023
5
1
5

Fantastisk stemme

Line sang en meget smuk sang til min brors bryllup. Hun er meget engageret og en virkelig dygtig sanger. Kæmpe anbefalinger herfra.

Anmeldt af Louise Hjort d. 25. september 2022

Kontakt Line Rosenlund

Kontakt Line Rosenlund via formularen her, så vil Line Rosenlund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.