Line Rosenlund

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Line Rosenlund

Prisniveau

Kr. 2.000 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra: 1 sang - 2 timer (El. særaftaler)

Profil

Line Rosenlund er singer-songwriter og har spillet til efterhånden alt hvad du kan tænke dig. Bryllupper, begravelser, koncerter, julefrokoster, barjobs, konferencer, dinner og endda frierier. Også til konfirmationer og alt andet, du kan komme i tanke om.

Hun er værd at hyre, fordi hun har evnerne til at levere lige netop det, du har brug for, og der er stor tilfredshed blandt hendes kunder. Det er muligt at komme med specifikke ønsker til sange, ligesom det er muligt at bede hende sammensætte et repertoire til netop det selskab, I har.

Line kan komme ud som sangerinde a capella, sangerinde på klaver, sangerinde på guitar og som eventleder i f.eks. ønsker om kor-events, rytme-events og fællessangsevents.

Det er muligt at høre både originalmusik og covermusik, og du kan forvente, at hun kan få din/e ønskede sang/e til at være helt autentiske.

Kontakt hende og få en samtale om det, I har brug for. Hun skal nok sige fra og/eller sende jer videre til en, hvis hun selv mener, hun ikke er den bedste til jobbet.

- Priser afhænger af, hvad du skal bruge
- Hendes egen pris kan sættes ned, hvis du booker hende samtidig med Kathrine Andersen (sangerinde = mulighed for flerstemmig koncert), Anders Abel (percussion) el. andre musikere, hun selv kan stå inde for.

Anmeldelser ( | af Line Rosenlund: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Smuk performance

Line spillede til bisættelse og bidrog til en hel og fuldendt ceremoni i kirken. Line fremførte indfølende et stykke musik, som hun på sin egen måde fortolkede, så det passede til lejligheden.

Anmeldt af Hanne Jensen d. 19. februar 2024
5
1
5

En meget rørende oplevelse

Line sang to sange til min venindes bryllup, hvoraf hun selv havde komponeret den ene. Sangen handlede om min veninde og mit venskab, og Lines optræden slog benene væk under os. De varmeste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Helena d. 2. juli 2023

Kontakt Line Rosenlund

Kontakt Line Rosenlund via formularen her, så vil Line Rosenlund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.