Loúa

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Loúa

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 - 120 min

Profil

MUSIK TIL ALLE LIVETS BEGIVENHEDER

Elsker du radiohit og/eller nyt originalt musik? Så er du landet det helt rigtige sted! ;)
Med guitar, klaver og sang, bevæger jeg mig indenfor pop-genren og kan jeg tilbyde originale sange og covers fra et bredt repertoire, til alle livet begivenheder. Som Singer-Songwriter udformer mine tekster sig fra hverdagens oplevelser, følelser og tanker, som bliver understøttet af en elektronisk og akustisk lyd.

Med mine originale sange, covers og en uendelig passion for musikuniverset er musiker og Singer-Songwriter, Loúa, skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde. De sprøde guitarstrenges klang, blandet med klaverets farverige tangent-palette, som krydres med sangens formidling, gør der opstår unikke øjeblikke. Loúa spiller primær pop-musik og i repertoiret vil man blandt andet kunne finde cover-sange som, "Dont know why - Norah Jones", "Langebro - Kim Larsen" & "No time to die - Billie Eilish". Jeg har modtaget musikundervisning i 12 år. Jeg spiller til alt lige fra privat arrangementer, så som bryllupper, til kommunale arrangementer, spillesteder, caféer og ikke mindst til lokalefestivaller.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Musikafspiller

  1. 00:00 Bigger view
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1dEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9a6b94eb090a91d693e7baea5cc96f78f5309893/Bigger%20view%20-%20Lo%C3%BAa.mp3?5674294

Videoklip


Anmeldelser ( | af Loúa: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk stemme

Hun faldt godt ind i vores romantiske rammer og sang derefter. Vi er meget positive samt alle vores gæster.

Anmeldt af Line Holler d. 9. juli 2023
5
1
5

Tak!

Tusind tak for den mega gode sang og den gode stemning du formåede at skabe i Magasin (:
Rigtigt nem at arbejde med og super positiv indstilling (:
Kæmpe tak!

Anmeldt af Linda Friberg d. 20. marts 2023

Kontakt Loúa

Kontakt Loúa via formularen her, så vil Loúa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.