Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Loúa

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 - 120 min

Profil

Elsker du radiohit og/eller nyt originalt musik? Så er du i de helt rigtige hænder. Med guitar, klaver og sang, bevæger jeg mig indenfor genren pop og kan jeg tilbyde originale sange og covers fra et bredt repertoire. Loúa er Singer-Songwriter og mine tekster udformer sig fra hverdagens oplevelser, følelser og tanker som bliver understøttet af en elektronisk og akustisk lyd.

Læs mere...

Mere om Loúa

Med mine originale sange, covers og en uendelig passion for musikuniverset er musiker og Singer-Songwriter, Loúa, skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde. De sprøde guitarstrenges klang, blandet med klaverets farverige tangent-palette, som krydres med sangens formidling, gør der opstår unikke øjeblikke. Loúa spiller primær pop-musik og i repertoiret vil man blandt andet kunne finde cover-sange som, "Dont know why - Norah Jones", "Langebro - Kim Larsen" & "No time to die - Billie Eilish". Jeg har modtaget musikundervisning i 12 år. Jeg spiller til alt lige fra privat arrangementer, så som bryllupper, til kommunale arrangementer, spillesteder, caféer og ikke mindst til lokalefestivaller.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Videoklip

Kontakt Loúa

Kontakt Loúa via formularen her, så vil Loúa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.