Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Loúa

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 - 120 min

Profil

Elsker du radiohit og/eller nyt originalt musik? Så er du landet det helt rigtige sted! ;)
Med guitar, klaver og sang, bevæger jeg mig indenfor pop-genren og kan jeg tilbyde originale sange og covers fra et bredt repertoire. Som Singer-Songwriter udformer mine tekster sig fra hverdagens oplevelser, følelser og tanker, som bliver understøttet af en elektronisk og akustisk lyd.

Læs mere...

Mere om Loúa

Med mine originale sange, covers og en uendelig passion for musikuniverset er musiker og Singer-Songwriter, Loúa, skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde. De sprøde guitarstrenges klang, blandet med klaverets farverige tangent-palette, som krydres med sangens formidling, gør der opstår unikke øjeblikke. Loúa spiller primær pop-musik og i repertoiret vil man blandt andet kunne finde cover-sange som, "Dont know why - Norah Jones", "Langebro - Kim Larsen" & "No time to die - Billie Eilish". Jeg har modtaget musikundervisning i 12 år. Jeg spiller til alt lige fra privat arrangementer, så som bryllupper, til kommunale arrangementer, spillesteder, caféer og ikke mindst til lokalefestivaller.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Loúa: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Intet mindre end perfekt.

Loúa var hjælpsom og imødekommende hele vejen igennem, fra jeg tog kontakt til hun sang i kirken ved min mors bisættelse.
Smuk smuk stemme som passede så flot til den sang jeg havde valgt.
Hun fik så meget ros fra alle for hendes fremførelse.
Vi vil helt sikkert gøre brug af Loúa igen en gang.
Kan kun gi hende de varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Turi Mørkøre Berg d. 23. oktober 2022
5
1
5

Simpelthen eminent!

Jeg havde booket Loúa til at spille til vores bryllup, som en overraskelse til min kommende mand. "Amazed by you med Lonestar". Loúa har været så sød under hele bookingen og har sendt mig en fin smagsprøve inden brylluppet stod på. Prøven var perfekt og selve sangen og hendes performance var EMINENT. WOW, alle gæsterne var rørt til tårer og også min mand. Jeg kan kun give hende de bedste og flotteste stjerner. Hun er en stjerne !

Anmeldt af Majbritt Vestergaard Kristensen d. 15. august 2022

Kontakt Loúa

Kontakt Loúa via formularen her, så vil Loúa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.