Louise Juul

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Louise Juul

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 - 75 minutter

Profil

Sangerinde og sangskriver med 4 udgivelser bag sig samt et hav a koncerter. Louises musik flirter med den amerikanske sangskriver-stil og har rødder i pop-, country- og folkgenren. Hendes tekster er ærlige og omhandler livets refleksioner, håb og tanker. Louises stemme er rå og dybfølt.

Louise Juul er sangerinde og sangskriver med rødder i Juelsminde - bosat i Aarhus. Louise Juul har 4 udgivelser bag sig samt et hav a koncerter - det være sig som solist, i duo eller band-sammenhænge. Hendes seneste udgivelse"Rebekkavej" - er et dansksproget album, udgivet ved Target 2019. Louise Juul har flere år været bosat i USA og hendes musik flirter med den amerikanske sangskriver-stil med rødder i pop, country og folk. Hendes tekster er ærlige og omhandler livets refleksioner, håb og tanker. Louise Juul optræder også med Eva Cassidy foredrag, hvor hun fortæller og synger fortolkninger af den anerkendte, afdøde sangerinde.

Louise Juuls udgivelser:
"I love you" (Exlibris - 2006)
"Let me grow" (Exlibris - 2006)
"Austin" (Target - 2012)
"Rebekkavej" (Target 2019)

Louise Juul optræder desuden ofte som solist til bryllupper eller begravelser, receptioner mv. med et udvalg af sange efter kundens ønske.

Kontakt Louise Juul

Kontakt Louise Juul via formularen her, så vil Louise Juul vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.