Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

LP & MC Caffe (Sjov og indragende Freestyle Rap)

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-45 min. / Vi tilpasser showet til jeres arrangement

Profil

LP & MC Caffe leverer et freestyle rap show ud fra oplysninger om festens midtpunkt, firmaet eller om et bestemt tema. De indrager publikum som bestemmer hvad d to musikalske komikere skal rappe om, og derved skabes der i fællesskab et unikt og personligt show hvor alt kan ske.

Læs mere...

Mere om LP & MC Caffe (Sjov og indragende Freestyle Rap)

For 14 år siden havde vi vores første job, og siden den dag har vi optrådt til diverse privatfester, firmafester og spillesteder. Vi mener at freestyle rap er en af de mest unikke og intime former for underholdning - vi lover jer en fest som bliver husket. Vi optræder til konfirmationer, firmafester, fødselsdage, bryllupper eller hvis du fx kan bruge os til markedsføring af virksomheden. Udover vores show kan vi også tilbyde at lave en personlig sang om en eller flere personer eller en rapworkshop hvor i kan lære at rappe, skrive tekster og få jeres helt egen musikvideo.

Kontakt LP & MC Caffe (Sjov og indragende Freestyle Rap)

Kontakt LP & MC Caffe (Sjov og indragende Freestyle Rap) via formularen her, så vil LP & MC Caffe (Sjov og indragende Freestyle Rap) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.