Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Mads og Mads

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 eller 2x60

Profil

Mads & Mads består af to garvede musikere igennem mange år, som har valgt at slå pjalterne sammen, og lave Vendsyssels næstbedste duo! Med rødder nord for fjorden, og stor erfaring med at optræde i alle hjørner heroppe, har vi en god fornemmelse af musikvalget til din næste fest.

Læs mere...

Mere om Mads og Mads

Med et stort og meget alsidigt repertoire i kufferten, spiller vi lidt af hvert på en aften. Det er meget afhængigt af publikummet der lytter, synger og danser med.
En aften med Mads & Mads kunne eksempelvis se sådan ud ift. repertoire, kunstnere der spilles:
- Dodo & The Dodos, Anne Linnet, Creedence Clearwater Revival, Otto Brandenburg, John Mogensen, The Dubliners, Eric Clapton, Lars Lilholt, Kim Larsen, Gasolin, Danseorkestret, Tom Petty, Ib Grønbech, Thomas Helmig, Gnags, Roger & Over, Poul Krebs, Jonah Blacksmith....og vi kunne blive ved.
Vi spiller gerne offentligt på cafeer og pubs, og står du og skal giftes er vi også den rette duo at kontakte i Vendsyssel.
Prisniveau kr. 4.000-10.000.
Vi synes at du/I skulle overveje at kontakte Mads & Mads til dit næste arrangement.
Ohøj herfra
Mads & Mads

Kontakt Mads og Mads

Kontakt Mads og Mads via formularen her, så vil Mads og Mads vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.