Mads Torp - Solo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mads Torp - Solo

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Varighed

1-6 timer

Profil

Den musikalske energi og indlevelse er i højsædet når Mads Torp spiller hits, sange du havde glemt og alt der i mellem, på et højt musikalsk niveau.
 Mads Torp er guitarist og sange, og har siden 2003 år optrådt til alt fra konfirmationer og bryllupper, til 90 års fødselsdage.

Den musikalske energi og indlevelse er i højsædet når Mads Torp spiller hits, sange du havde glemt og alt der i mellem, på et højt musikalsk niveau.
 Mads Torp er guitarist og sange, og har de sidste 15 år optrådt til alt fra konfirmationer og bryllupper, til 90 års fødselsdage.

Musikken er af bl.a: Kim Larsen, Beatles, Thomas Helmig, Sting, George Michael, Jimi Hendrix, TV2, Allan Olsen, Elton John og mange flere…!
Så hvis der er brug for et musikalsk indslag, behagelig musik til middagen, en smuk sang i kirken, en personlig koncert osv.... er Mads torp et sikkert valg!


Mads Torp kan bookes som:
Mads Torp - Solo, duo, trio
CatFish
Night Riders (stort 4/5 mands band)

(Kan bookes i Jylland, fra Aarhus til Skagen)

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mads Torp - Solo: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

God underholdning

Spillede den musik vi ønskede

Anmeldt af Tage Dahl Nielsen d. 16. juni 2024
5
1
5

Perfekt musiker til vores arrangement.

Dygtig, sød og behagelig musiker. Som evnede at favne alle. Både de små børn og vores mor som blev 90 år. Dejlig sangstemme og skønne sange vi kunne synge med på. Mads kan kun varmt anbefales.

Anmeldt af Inge-Marie Kristensen d. 21. oktober 2021

Kontakt Mads Torp - Solo

Kontakt Mads Torp - Solo via formularen her, så vil Mads Torp - Solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.