Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

DEJAVU - Musikalsk stand-up

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-90 minutter

Profil

Skal I holde firmafest, kobber- eller sølvbryllup, fødselsdag, skovtur eller et andet festligt arrangement? Med Mads Westfall får I det perfekte indslag. En super-rutineret og velsyngende entertainer og musiker, som fanger publikum med masser af humor, fællessang og nærvær, og giver garanti for succes. Her er sange, alle kender, men krydret med overraskende og hylende sjove nye tekster. Blandt meget andet får I svaret på, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra ”Kender du det?

Læs mere...

Mere om DEJAVU - Musikalsk stand-up

Har du tænkt over, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn, efter de gik fra hinanden i Søren Kragh-Jacobsens klassiske 70´er-hit ”Kender du det?”

Det har Mads Westfall, som i mange år har arbejdet intenst på at skabe nye danske tekster til kendte sange fra sidste halvdel af det tyvende århundrede. Nu har han samlet de allerbedste i det musikalske soloshow ”DEJAVU”. Hvis der er et lejrbål i nærheden, eller gæsterne har lyst til fællessang, kombinerer han de sjove og originale numre med kendte hits fra den danske og udenlandske sangskat.

Mads har været en del af dansk show-biz, siden han i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne. De senere år har han været kendt for sine helt egne sange, der har fået fine anmeldelser og masser af airplay på P4 og P5, og ikke mindst som sanger og guitarist i den populære visetrio Halfdanskerne.

Nu er han klar med sit soloshow, hvor han leverer et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin og fællessang.

Kontakt DEJAVU - Musikalsk stand-up

Kontakt DEJAVU - Musikalsk stand-up via formularen her, så vil DEJAVU - Musikalsk stand-up vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.