Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

DEJAVU - musikalsk stand-up

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-90 minutter

Profil

Skal du holde firmaarrangement, koncert, kobber- eller sølvbryllup, 30-40-50-60-års fødselsdag eller bare en fest? Med Mads Westfalls nye show DEJAVU får du det perfekte indslag. Morsom, musikalsk underholdning med velskrevne og tankevækkende tekster, der sætter de fælles erindringer i gang og skaber en fantastisk stemning med grin og fællessang. Find ud af, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra ”Kender du det?”, og giv dine gæster en enestående oplevelse.

Læs mere...

Mere om DEJAVU - musikalsk stand-up

Har du tænkt over, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn, efter de gik fra hinanden i Søren Kragh-Jacobsens klassiske 70´er-hit ”Kender du det?”

Det har Mads Westfall, som i mange år har arbejdet intenst på at skabe nye danske tekster til kendte sange fra sidste halvdel af det tyvende århundrede. Nu har han samlet de allerbedste i det musikalske soloshow ”DEJAVU”, hvor han samtidig fortæller historien om sin fascination af den fælles musikalske skat og alt det, sangene stadig har at give.

Udover ”Kender du dejavu?”, hvor de to hovedpersoner fra Søren Kragh-Jacobsens sang møder hinanden igen midt i livet på en fælles arbejdsplads, får vi blandt andet den danske version af ”Hotel California”, hvor historien er flyttet fra den californiske ørken til en provinsby i Danmark, flere hylende morsomme potpourrier og masser af muligheder for at skråle med på de nye tekster til kendte sange som "Proud Mary", "Mrs. Robinson" og "Just the way you are".

Mads har været en del af dansk show-biz, siden han i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne. De senere år har han været mest kendt for sine helt egne sange, der har fået fine anmeldelser og masser af airplay på P4 og P5, og ikke mindst som sanger og guitarist i den populære visetrio Halfdanskerne.

Nu er han klar med sit soloshow, hvor han leverer et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin og fællessang.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DEJAVU - musikalsk stand-up: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning

DEJAVU var det helt rigtige valg, som underholdning til min 50 års fødselsdags fest på Hotel Søfryd.
Jeg havde et relativt lille selvskab, men det var intet problem for DEJAVU, at få alle gæster med på deres musikalske rejse, i alderen fra 3 år - 79, alle var med på rejsen, så fantastiks oplevelse.
Alle mine gæster var mere en begejstret for DEJAVU, det bliver ikke sidste gang, jeg gør brug af dem.
Takker for en super fantastisk aften, til et lille eksklusivt selvskab på 22 personer.

Anmeldt af Lone Gitte Hansen d. 14. oktober 2018
5
1
5

Skovlunde byfest

Mads Westfall leverede varen og fik publikum med, da de kunne synge med på de valgte kendte/populære sange. Vil gerne anbefale ham til andre arrangementer.

Anmeldt af Marianne Steenberg d. 16. september 2018

Kontakt DEJAVU - musikalsk stand-up

Kontakt DEJAVU - musikalsk stand-up via formularen her, så vil DEJAVU - musikalsk stand-up vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Kender du deja-vu?
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0471/_Master_Mp3_1044496626_Kender_du_dejavu_Sage_Audio.mp3
  2. 00:00 En tur til Californien
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0472/_Master_Mp3_1044496626_En_tur_til_Californien_V2_Sage_Audio.mp3