DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-90 minutter

Profil

Skal du holde firmaarrangement, koncert, kobber- eller sølvbryllup, 30-40-50-60-års fødselsdag eller bare en fest? Med Mads Westfalls nye show DEJAVU får du det perfekte indslag. Morsom, musikalsk underholdning med velskrevne og tankevækkende tekster, der sætter de fælles erindringer i gang og skaber en fantastisk stemning med grin og fællessang. Find ud af, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra ”Kender du det?”, og giv dine gæster en enestående oplevelse.

Læs mere...

Mere om DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall

Har du tænkt over, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn, efter de gik fra hinanden i Søren Kragh-Jacobsens klassiske 70´er-hit ”Kender du det?”

Det har Mads Westfall, som i mange år har arbejdet intenst på at skabe nye danske tekster til kendte sange fra sidste halvdel af det tyvende århundrede. Nu har han samlet de allerbedste i det musikalske soloshow ”DEJAVU”, hvor han samtidig fortæller historien om sin fascination af den fælles musikalske skat og alt det, sangene stadig har at give.

Udover ”Kender du dejavu?”, hvor de to hovedpersoner fra Søren Kragh-Jacobsens sang møder hinanden igen midt i livet på en fælles arbejdsplads, får vi blandt andet den danske version af ”Hotel California”, hvor historien er flyttet fra den californiske ørken til en provinsby i Danmark, en hylende morsom samling af ”ufuldendte fordanskninger”, et provokerende potpourri, hvor Mads tager temperaturen på protestsangens status i dagens samfund, endnu en rørende fortsættelse af historien om Mona og Jesper Ravn og meget mere.

Mads har været en del af musiklivet, siden han i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne. De senere år har han været mest kendt for sine helt egne sange, der har fået fine anmeldelser og masser af airplay på P4 og P5, og ikke mindst som sanger og guitarist i den populære trio Halfdanskerne.

Nu er han klar med sit soloshow, hvor den rutinerede og nærværende entertainer leverer et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin og fællessang.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall: 4.7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Super god underholdning. Fangede vores gæster med det samme! Kan varmt anbefales og er sikker på at flere af gæsterne vil kontakte Mads i fremtiden.

Anmeldt af Karina Lyngsø d. 15. april 2018
5
1
5

Super underholdning

Kunne ikke få bedre underholdning af Mads. Stor succes.

Anmeldt af Annette Sundman d. 3. december 2017

Kontakt DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall

Kontakt DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall via formularen her, så vil DEJAVU - musikalsk stand-up med Mads Westfall vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Kender du dejavu?
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2963/_Master_Mp3_Revision_1_1044496626_Kenderdudejavu_Sage_Audio.mp3