Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-90 minutter

Profil

Skal du holde firmafest, kobber- eller sølvbryllup, fødselsdag eller et arrangement ude i naturen med hygge og lejrbål? Med Mads Westfalls får du det perfekte indslag. Danmarks bedste - og eneste - professionelle lejrbålssanger har et stort repertoire af kendte sange, og til mange af dem har han skrevet sjove, nye danske tekster. Fællessang, gode grin og nærvær er kodeord, og så får I svaret på, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra ”Kender du det?

Læs mere...

Mere om Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger

Har du tænkt over, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn, efter de gik fra hinanden i Søren Kragh-Jacobsens klassiske 70´er-hit ”Kender du det?”

Det har Mads Westfall, som i mange år har arbejdet intenst på at skabe nye danske tekster til kendte sange fra sidste halvdel af det tyvende århundrede. Nu har han samlet de allerbedste i det musikalske soloshow ”DEJAVU”. Hvis der er et lejrbål i nærheden, eller gæsterne har lyst til fællessang, kombinerer han de sjove og originale numre med kendte hits fra den danske og udenlandske sangskat.

Mads har været en del af dansk show-biz, siden han i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne. De senere år har han været kendt for sine helt egne sange, der har fået fine anmeldelser og masser af airplay på P4 og P5, og ikke mindst som sanger og guitarist i den populære visetrio Halfdanskerne.

Nu er han klar med sit soloshow, hvor han leverer et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin og fællessang.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger: 4,9 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Stjerne der tænder lejrbål for en eftermiddag

Indlevende så det passede inden for receptionens rammer.
Feedback fra gæsterne var klar, Mads skal da tænde flere lejrbål rundt omkring :)
Glæder mig til næste udgave at hans undersættelser ;)

Anmeldt af Kenni Kofod d. 5. marts 2019
5
1
5

Fantastisk underholdning

DEJAVU var det helt rigtige valg, som underholdning til min 50 års fødselsdags fest på Hotel Søfryd.
Jeg havde et relativt lille selvskab, men det var intet problem for DEJAVU, at få alle gæster med på deres musikalske rejse, i alderen fra 3 år - 79, alle var med på rejsen, så fantastiks oplevelse.
Alle mine gæster var mere en begejstret for DEJAVU, det bliver ikke sidste gang, jeg gør brug af dem.
Takker for en super fantastisk aften, til et lille eksklusivt selvskab på 22 personer.

Anmeldt af Lone Gitte Hansen d. 14. oktober 2018

Kontakt Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger

Kontakt Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger via formularen her, så vil Mads Westfall - musikalsk entertainer og professionel lejrbålssanger vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Kender du deja-vu?
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0471/_Master_Mp3_1044496626_Kender_du_dejavu_Sage_Audio.mp3
  2. 00:00 En tur til Californien
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0472/_Master_Mp3_1044496626_En_tur_til_Californien_V2_Sage_Audio.mp3