Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

DET SKØRE PIZZABUD

Prisniveau

Kr. 4.300 - 7.300

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 20 min.

Profil

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Der er dømt komik med lattergaranti og et indslag der sætter gang i festen.

Det Skøre Pizzabud bringer pizza og skør underholdning ud til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup...

Læs mere...

Mere om DET SKØRE PIZZABUD

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Festunderholdning leveret af Det Skøre Pizzabud fra Tarm Grill og Pizzaria, giver dig og gæsterne en underholdende oplevelse I sent vil glemme.

Det Skøre Pizzabud ankommer til arrangementet på et aftalt tidspunkt og er overbevidst om, at én i selskabet har bestilt pizzaen. Han sætter jagten ind på vedkommende og undervejs fortæller han om oplevelsen med produceringen og leveringen af pizzaen, til stor fornøjelse for alle gæsterne. Der er dømt komik, der giver mavekramper af grin og et indslag der sætter gang i festen.

I en kombination af fjollet trylleri, situationskomik, danseindslag og ikke mindst historier fra hans liv som pizzabud lykkedes det, at finde frem til den som har bestilt pizzaen. Underholdningen er sprængfyldt med energi, og lattergaranti for dig og de øvrige festdeltagere. Showet er i sig selv er forrygende morsomt uanset om det skal være med eller uden stikord, og kan let skræddersyes til netop din fest ud fra anekdoter og komiske fortællinger om dagens hovedperson.

Det Skøre Pizzabud er rigtig god festunderholdning til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup.

Anmeldelser ( | af DET SKØRE PIZZABUD: 4,9 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdning

Kan helt sikkert anbefale Magnus til andre. Han lavede et sjovt show og fik nærmest alle med i showet.
Hvis man vil have super sjov underholdning til sin firmafest eller andre fester skal I få Pizzamanden ud.

Anmeldt af Marlene d. 24. august 2020
5
1
5

Vildt sjovt

Det skøre pizzabud kom forbi til min søns konfirmation. Alle gæster morede sig og der var en masse at tale om bagefter. Kan kun anbefales.

Anmeldt af Rikke Daugstrup d. 19. maj 2019

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD via formularen her, så vil DET SKØRE PIZZABUD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.