DET SKØRE PIZZABUD

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

DET SKØRE PIZZABUD

Prisniveau

Kr. 4.500 - 11.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 20 min.

Profil

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Der er dømt komik med lattergaranti og et indslag der sætter gang i festen.

Det Skøre Pizzabud bringer pizza og skør underholdning ud til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup...

Læs mere...

Læs mere...

Mere om DET SKØRE PIZZABUD

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Festunderholdning leveret af Det Skøre Pizzabud fra Tarm Grill og Pizzaria, giver dig og gæsterne en underholdende oplevelse I sent vil glemme.

Det Skøre Pizzabud ankommer til arrangementet på et aftalt tidspunkt og er overbevidst om, at én i selskabet har bestilt pizzaen. Han sætter jagten ind på vedkommende og undervejs fortæller han om oplevelsen med produceringen og leveringen af pizzaen, til stor fornøjelse for alle gæsterne. Der er dømt komik, der giver mavekramper af grin og et indslag der sætter gang i festen.

I en kombination af fjollet trylleri, situationskomik, danseindslag og ikke mindst historier fra hans liv som pizzabud lykkedes det, at finde frem til den som har bestilt pizzaen. Underholdningen er sprængfyldt med energi, og lattergaranti for dig og de øvrige festdeltagere. Showet er i sig selv er forrygende morsomt uanset om det skal være med eller uden stikord, og kan let skræddersyes til netop din fest ud fra anekdoter og komiske fortællinger om dagens hovedperson.

Det Skøre Pizzabud er rigtig god festunderholdning til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup.

Anmeldelser ( | af DET SKØRE PIZZABUD: 4,9 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser )

5
1
5

5 Stjerner - Fantastisk oplevelse.!

5 Stjerner - Kære Magnus,
Tusind tak for en fantastisk underholdning (fupfotografen). Vi vil klart bruge dig igen, og kan virkelig anbefale andre at tage kontakt, hvis man skal have underholdning/komiker i top klasse.! Vi havde denne gang valgt fupfotografen, men tidligere også haft pizzzamanden forbi. Begge kan anbefaledes.!!!
Endnu engang tak.!

Anmeldt af Sebastian Wiegand Larsen d. 5. september 2022
5
1
5

Skørt og skægt

Det skøre pizzabud gav et forrygende one-man show til min søn og svigerdatters bryllup. Magnus mødte op til tiden og var rigtig godt forberedt til indslaget, hvor han også formåede at få mange af de ting med, som vi på forhånd havde fortalt om brudeparret.
Jeg anbefaler at bruge Det Skøre Pizzabud til fester, hvor man gerne vil levere et godt indslag.

Anmeldt af Søren Rishøj d. 11. juli 2022

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD via formularen her, så vil DET SKØRE PIZZABUD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.