DET SKØRE PIZZABUD

Svarprocent

78 %

Svartid

Inden for 5 dage

DET SKØRE PIZZABUD

Prisniveau

Kr. 4.500 - 11.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 20 min.

Profil

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Der er dømt komik med lattergaranti og et indslag der sætter gang i festen.

Det Skøre Pizzabud bringer pizza og skør underholdning ud til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup...

DET SKØRE PIZZABUD
- komisk underholdning i særklasse til festen.

Festunderholdning leveret af Det Skøre Pizzabud fra Tarm Grill og Pizzaria, giver dig og gæsterne en underholdende oplevelse I sent vil glemme.

Det Skøre Pizzabud ankommer til arrangementet på et aftalt tidspunkt og er overbevidst om, at én i selskabet har bestilt pizzaen. Han sætter jagten ind på vedkommende og undervejs fortæller han om oplevelsen med produceringen og leveringen af pizzaen, til stor fornøjelse for alle gæsterne. Der er dømt komik, der giver mavekramper af grin og et indslag der sætter gang i festen.

I en kombination af fjollet trylleri, situationskomik, danseindslag og ikke mindst historier fra hans liv som pizzabud lykkedes det, at finde frem til den som har bestilt pizzaen. Underholdningen er sprængfyldt med energi, og lattergaranti for dig og de øvrige festdeltagere. Showet er i sig selv er forrygende morsomt uanset om det skal være med eller uden stikord, og kan let skræddersyes til netop din fest ud fra anekdoter og komiske fortællinger om dagens hovedperson.

Det Skøre Pizzabud er rigtig god festunderholdning til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup.

Anmeldelser ( | af DET SKØRE PIZZABUD: 4,9 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser )

5
1
5

Forrygende underholdning

Tak til Det skøre pizzabud for en helt igennem og forrygende underholdning til mit barnebarns konfirmation.
Alle gæster og konfirmanden havde ondt i maven af grin.
Mine klare anbefalinger.

Anmeldt af Vibeke Højgaard Larsen d. 13. maj 2024
5
1
5

Fantastisk gennemarbejdet show, klart over forventet niveau.

Det skøre pizzabud var et skønt humoristisk indslag der passede perfekt ind i vores datters konfirmationsfest. Pizzabudet præsterede på en flot, professionelt niveau og integrerede på fornem vis de stikord og små historier som var givet på forhånd.
Vi var meget tilfredse.

Anmeldt af Carsten Munk d. 25. marts 2024

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD

Kontakt DET SKØRE PIZZABUD via formularen her, så vil DET SKØRE PIZZABUD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.