Martin Neuert

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 2 timer

Profil

Kom med på en utrolig rejse gennem mine 30 år som tv-fotograf på Danmarks Radio. Fra Antarktis i syd til Grønland i nord og fra USA i vest til Rusland i øst. Jeg har dokumenteret uforglemmelige øjeblikke, fra kongelige møder til møder med cosanostra.

Jeg er Martin van Wylich Neuert. Kom med om bag kameraet og oplev en verden af opdagelser.

Lad mig tage dig med på en spændende rejse gennem de mest uforglemmelige øjeblikke fra mine 30 år som reportage tv-fotograf på Danmarks Radio. Fra de iskolde vidder i Antarktis til den vilde skønhed i Grønland. Jeg har krydset USA's mange stater og taget dig med på en ekspedition tværs gennem Rusland til det fjerne Bering Island.

Fra møder med det danske kongehus til likvideringsbossen fra cosanostra på Sicilien. Hver oplevelse har formet mig som menneske, for at fange øjeblikke, der ændrer vores syn på verden. Mit navn har løbet over skærmen mange hundrede gange, men ikke mange lægger mærke til den eller dem, der står bag kameraet. Jeg tilbyder et spændende indblik i en verden bag kameraet og med alle de oplevelser og udfordringer, der kan ligge i det.

Mit navn er Martin van Wylich Neuert, og jeg er jeres guide gennem disse utrolige eventyr.

Med venlig hilsen,
Martin van Wylich Neuert

Kontakt Martin Neuert

Kontakt Martin Neuert via formularen her, så vil Martin Neuert vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.