Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Martin Preisler

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-8 x 45min

Profil

Den musikalske energi, indlevelse og nerve er i højsædet når Martin Preisler spiller genkendelige ørehængere i egne veldrejede versioner, på et højt musikalsk niveau.

Læs mere...

Mere om Martin Preisler

Den musikalske energi, indlevelse og nerve er i højsædet når Martin Preisler spiller velkendte, og sange i egne personlige versioner, på et højt musikalsk niveau.
Martin Preisler er sanger og guitarist, og har igennem 25år optrådt med en lang række kunstnere og orkestre over hele landet bla:
DR Bigband, Peter AG, Søs Fenger, Jan Glæsels Orkester, Benjamin Koppel, Prinsens Musikkorps, m.fl.

Derudover har han haft hovedrollen i store musical opsætninger
Og har du ikke set Martin Preisler, har du måske nok hørt ham synge på diverse tegnefilm og serier bla Ronald Barbaren, Phineas og Ferb, Frost, titelsangen til “Flyvemaskiner” Peter Kanin, Lego Batman m.fl.

Med en god blanding af personlighed og respekt for originalerne tager Martin Preisler publikum med på en rejse igennem genkendelige ørehængere i egne veldrejede versioner.
Han leverer ikke kun en god koncert, men også en musikalsk oplevelse til at tage med hjem.

Musiken er af bl.a: Kim Larsen, Beatles, Thomas Helmig, Sting, Prince, George Michael, Jimi Hendrix, Dolly Parton, Elton John og mange flere…!

Så hvis der er brug for et musikalsk indslag, behagelig musik til middagen, en smuk sang i kirken, en personlig koncert osv.... er Martin Preisler et sikkert valg!
(Kan bookes over hele landet!)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martin Preisler: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Dygtig musiker og sanger

Martin er super dygtig.

Anmeldt af Annli d. 21. november 2021
5
1
5

Fantastisk stemme

Martin sang til vores datters konfirmation. Alt var perfekt. Han synger vanvittigt godt, og havde en super god situationsfornemelse. Vi kan kun give Martin de bedste anbefalinger, og sige tak for at være med til at gøre festen præcis som vi ønskede.

Anmeldt af Karina Lysdal d. 30. august 2021

Kontakt Martin Preisler

Kontakt Martin Preisler via formularen her, så vil Martin Preisler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Fix You
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcmdOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b8a69a1d69b92b2fea8ea3799a4da72d6900365e/Fix_you__Preisler_Cover_.mp3