MASSER AF GUITAR

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

MASSER AF GUITAR

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.200

Hjemby

Varighed

15-60 minutter

Profil

Syng, dans og hop! Kom og spil lidt luftguitar!
MASSER AF GUITAR er Jan Kjær Andersens eventyrlige og sjove underholdning for både piger og drenge.
Det er en blanding af egne sange som ‘Ved Kilimanjaros fod,’ ‘En panda eller to,’ ‘Tre giraffer på vej til frisør,’ ‘Babu, babu,’ H. C. Andersens ‘Danse, danse, dukke min’ og elskede børnehits som ‘Mariehønen Evigglad,’ 'De tre små fisk', ‘Åh, Abe,’ ‘Æblemand.’ og ‘Hjulene på bussen.’

Med på scenen er 12-20 rekvisitter: aber, æbler, penge, pandaer og flodheste, som symboler på sangene. Børnene peger på skift på det, de bedst kan lide, og nummeret bliver spillet. Ofte med lidt rockriffs på guitaren.
Undervejs i sangene skal børnene klappe, lave fagter, synge, hoppe, danse eller på anden måde deltage aktivt.
Jan er god til at fange stemninger, improvisere og tale med børnene. Sangene er nøje afstemt til børnenes alder og køn og vil aftalt med dig som arrangør. Det er også muligt at foreslå sange, som du ved barnet/børnene kan lide.
"Det var også en stor fornøjelse for os – alle var glade og tilfredse!" Skriver de i Ringsted, hvor Jan i juni 2022 underholdt 11 børn og 16 voksne.
"Tak for dejlig musikalsk underholdning til vores fødselsdags arrangement til Dagplejens fødselsdag. Alle både store og små hyggede sig til sjove og kendte børnesange, samt med at finde ting i guitar kassen, der var med til at bestemme og illustrere børnesangene. Jan var god til at tilpasse sangene til børn mellem 1 og 3 år, samt god til at skabe en hyggelig atmosfære i teltet." Tilbagemelding fra Fredericia, hvor 'Masser af guitar' underholdt børn og voksne tre dage i træk i august 2022.
MASSER AF GUITAR til fødselsdagsfesten, børnearrangementet, på legepladsen, biblioteket, i børnehaven, folkeskolens yngste klasser, kulturhuset, butikken eller beboerforeningen.
Ca. 2-8 år
Til børnefødselsdage kan sangen med de tre instrumenter, I dag er det Oles fødselsdag og Jans egen 'Tillykke fra os' indgå. Der kan evt. skrives et nyt vers til fødselsdagsbarnet.
I november og december bruges samme koncept til juleunderholdningen HJERTER TIL JUL med Jans egne julesange og de kendte melodier. Her vælger børnene mellem hjerter, nisser, julegrød, banjoer, krybber, juletræer osv. på en julekalender.
Hvis det er nødvendigt, medbringes eget sang- og guitaranlæg, der er hurtigt og nemt at stille op.
Billedet her på siden er fra Legehuset i Fredericia, hvor Jan tre dage i træk i august 2022 var på spil med 'Masser af guitar.'
Jan Kjær Andersen er far til fire og har spillet guitar og sunget, siden han selv var en lille dreng. Han er uddannet i musik, drama, litteratur og kunst fra Aarhus Universitet. Han optræder også her på sitet som guitarist under solister til dem, der ikke er børn længere :-)

Kontakt MASSER AF GUITAR

Kontakt MASSER AF GUITAR via formularen her, så vil MASSER AF GUITAR vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.