Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Mia Birk

Prisniveau

Kr. 2.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 sang - 3 timer

Profil

Som konservatorieuddannet sanger er Mia et oplagt valg når du mangler musik til din fest, bryllup eller noget helt tredje.

Læs mere...

Mere om Mia Birk

Mias profil på Eventzonen er ny, men hun har over 10 års professionel erfaring som sanger, musiker og sangskriver.

Med et bredt repertoire indenfor Pop, Soul, Jazz, Folk og Rock, kan Mia tage udgangspunkt i dine ønsker.
Mia spiller klaver og guitar, og har derudover mulighed for at optræde i duo-, trio- eller kvartetformat. Uanset hvilket setup du vælger, leverer Mia en oplevelse med nærvær og musikalsk overskud.

Under kunstnernavnet Mia Marion skriver Mia sine egne sange som blandt andet, er blevet spillet på P4.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mia Birk: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Kirkesang

Jeg havde den fornøjelse at have Mia til at synge til vores bryllup den 21.08.2021. Det var super nemt at booke Mia, samt betalingen. Mia havde desuden selv talt med præsten så de havde styr på hvornår hun kom. Mia har den smukkeste stemme og kan varmt anbefale hende til andre. De varmeste anbefalinger til Mia fra os. Tak for sangen og for at gøre vores dag helt magisk. Tak.

Anmeldt af Betina Zeberg d. 9. november 2021
5
1
5

Intet mindre end smukt!

Vi benyttede Mia i kirken til vores vielse. Mia har været så imødekommende, åben og hjælpsom helt fra start, kom med ideer til sange, snakkede med præsten osv.
Prikken over i'et er dog at Mia synger fantastisk og alle var meget imponerede over hendes fantastiske stemme! Svigerfar håbede næsten på at hun var korsanger, for så skulle han dæleme til at gå i kirken - han var blæst bagover!
Så tak Mia! De varmeste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Annika Louise Lund Sørensen d. 8. september 2021

Kontakt Mia Birk

Kontakt Mia Birk via formularen her, så vil Mia Birk vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.