MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 60 minutter

Profil

INTERAKTIV KONCERT FOR BØRN
Som en pige sagde. 'Musikken kom ind i øret - og ud i benene'.
Michael Milo Jørgensen spiller rytmiske børnesange - rock, calypso og bossa nova - og synger og leger med børn og voksne.
BØRNEMUSIK i DANMARK, SVERIGE, GRØNLAND, NORGE og TYSKLAND - siden 1987: daginstitutioner, biblioteker, festivaler, byfester m.fl.

Michael Milo Jørgensen - solo
interaktiv koncert for børn

Musikken kom ind i øret - og ud i benene
Michael Milo Jørgensen spiller rytmiske børnesange - rock, calypso og bossa nova - og synger og leger med børn og voksne.
Børnene leger med klap, hop og sang - og bliver også inddraget i koncerten med spil på en marimba fra Cuba. Michael Milo Jørgensen synger og spiller guitar - og med sig har han "2 små musikere der sidder i en æske og spiller på trommer og bas" - så det lyder det som et helt orkester.
Det er rytmisk musik, leg og bevægelse - eller som en pige sagde: "Det var som om musikken kom ind i øret - og ud i benene".

ANMELDERNE SKREV
BØRNEHAVEN: "Michael havde en fantastisk kontakt til børnene, sangene var gode, iørefaldende - og nemme at synge med på".
Henriette Carlsen er pædagog i Børnehaven "Æblet", Ebeltoft.

VUGGESTUEN: "Børnene var fuldkommen betaget - og var med fra start til slut". Camilla Clausen er pædagog i Vuggestuen, Rådmandsgade.

SFO'en: "Det var en mægtig oplevelse for børnene, der sammen med de voksne hoppede, sang og klappede. Enkelte fik også lov til at spille instrumenter. Et oplivende moment i en ellers grå hverdag." Lis Broch Rasmussen, GROTTEN" SFO, Munke Bjergby Skole.

BIBLIOTEKET: "Et rigtig godt musikalsk arrangement for børn og voksne. Michael Milo Jørgensen fik hurtigt børn og voksne aktiveret, så alle udfoldede sig til den rytmiske musik. Arrangementet kan varmt anbefales til alle børnebiblioteker".
Kirsten Boelt, Aalborg Bibliotekerne.

MICHAEL MILO JØRGENSEN
Uddannet pædagog - og leder af børnemusikgrupperne "Spil’opperne" og "SalsaMortale", som bl.a. har spillet på Plænen i Tivoli, Langelandsfestival, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Århus, Køge Bugt Kulturhus, Karneval i Aalborg, Brædstrup Festival, Frederikssund Festival og Blaabjerg Børnemusik Festival. Michael har flere gange turnéret i Grønland - og har bl.a. spillet ved Nuuk Festival. Michael Milo Jørgensen spiller også i Sverige - og synger på svensk.
Michael spiller som solist for mange grupper af børn i alderen 0 til ca. 12 år. Børneinstitutioner, biblioteker, byfester m.m.
Koncerten er også velegnet til familiearrangementer.
Spilletid: 1 x 60 min. Eget anlæg medbringes.

KONCERTER i DANMARK, SVERIGE, GRØNLAND og TYSKLAND
Siden 1987 har jeg spillet interaktive koncerter for børn i daginstitutioner, biblioteker, festivaler, ved byfester - og mange andre steder.

MUSIKALSK I HIMMELHØJDE - PÆDAGOGISK I BØRNEHØJDE
Sangene, der spilles ved koncerten, er udgivet på CD'en: "Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn".
Pressen skrev: “Musikalsk i himmelhøjde - pædagogisk i børnehøjde”.
Nogle af Danmarks bedste musikere - bl.a. Poul Halberg og Linda Andrews Holmberg er med på CD'en.

Kontakt MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo

Kontakt MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo via formularen her, så vil MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.