Book middagspianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Middagspianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, hvor man finder alle betydelige typer god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Det store udvalg dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen