Mikkel Stolt

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-120 min

Profil

Mikkel Stolt er aktuel med bogen ”Tom Waits og Mig”, og han fortæller i ord og musik om sit forhold til komponisten og musikeren, der i december 2019 fyldte 70 år. Waits opfattes af nogle som svært tilgængelig med sin særprægede stemme og de til tider sære arrangementer, men dels er han efterhånden at regne blandt de helt store sangskrivere, dels skriver han i virkeligheden de smukkeste melodier. Med lidt held skal vi både le og græde lidt sammen med musikken og klaveret denne aften.

Jeg har udviklet et koncept, hvor jeg både fortæller om Waits og hans musik, hører noget af det samt spiller nogle af mine egne fortolkninger på klaveret. Ved at være lidt personlig i min tilgang (og ikke bare journalistisk), forsøger jeg at sætte nogle flere følelser i spil, så tilhøreren til foredraget og læseren af bogen bedre kan forholde sig til dels min interesse for denne musiker dels udvikle sin fornemmelse for egne favoritter. Waits er jo en af de helt store sangskrivere - selvom han på en måde ligger lidt og svæver i sin egen atmosfære – og alle både kender ham og kender ham ikke. Det råder dette foredrag (og bogen) både bod på og imødekommer, og i hvert fald regnes han blandt de mest indflydelsesrige amerikanske sangskrivere og entertainere.

Kontakt Mikkel Stolt

Kontakt Mikkel Stolt via formularen her, så vil Mikkel Stolt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.