Mikkel Stolt

Prisniveau

Kr. 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

90-120 min

Profil

Mikkel Stolt er i efteråret aktuel med bogen ”Tom Waits og Mig”, og han fortæller i ord og musik om sit forhold til komponisten og musikeren, der i december 2019 fylder 70 år. Waits opfattes af nogle som svært tilgængelig med sin særprægede stemme og de til tider sære arrangementer, men dels er han efterhånden at regne blandt de helt store sangskrivere, dels skriver han i virkeligheden de smukkeste melodier. Med lidt held skal vi både le og græde lidt sammen med musikken og klaveret denne aften.

Læs mere...

Mere om Mikkel Stolt

Jeg er født i 1965, cand.phil i filmvidenskab fra Københavns Universitet i 1992, og var i 1993 med til at stifte Fenris Film & Multimedia, som jeg ejer sammen med Jeppe Raasthøj. Medlem af Danske Filminstruktører siden 2000. Jeg instruerer personlige og “kreative” dokumentarfilm samt andre video- og AV-produkter til udstillinger, information og undervisning, ligesom jeg med mellemrum producerer for andre instruktører.

Og så skriver jeg bøger, essays, noveller, filmanmeldelser, Facebook-opdateringer and what not. Blandt andet har jeg med ujævne mellemrum de seneste 5-7 år leveret anmeldelser til Filmkommentaren.dk. Har gennem årene modtaget adskillige støtter fra Det Danske Filminstitut (både som instruktør og producer) samt en hel del arbejdslegater fra både Danske Filminstruktørers Legatudvalg (2004-2018), Danske Dramatikeres Forbund (2011) og Autorkontoen under Dansk Forfatterforening (2016 og ’18) samt et rejselegat fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur (2018).

Jeg er også en slags (amatør)musiker og har selv skrevet musik til flere af mine produktioner, ligesom adskillige af mine film- og bogprojekter har omhandlet musik, bl.a. altså Tom Waits.

Kontakt Mikkel Stolt

Kontakt Mikkel Stolt via formularen her, så vil Mikkel Stolt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.