Mobildiskotek MB

Mobildiskotek MB

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 6 timer

Profil

Mobildiskotek MB er Musikbookeriets erfarne hold af DJ's, lyd og lys og kan levere alt fra en enkelt DJ til en stor produktion med kendis, band og DJ mm. Tag fat I os, så sammensætter vi den perfekte pakke til jer!

En DJ’s vigtigste opgave er at kende sit publikum. Skal der lægges en behagelig lydkulisse, så snakken kan flyde let og ubesværet?
Eller er det tid til nostalgi, når alkoholen bobler i blodet sent på aftenen? Er det en reception, et bryllup, en firmakonference eller årets store firmafest, hvor selv de mindst danseglade ansatte vil svinge med?

Er det virkelig nødvendigt at hyre en DJ til din fest, når du selv kan sætte en spilleliste på Spotify?
Dette er et relevant spørgsmål at stille sig selv som arrangør, men der er visse begrænsninger ved at bruge en playliste til større arrangementer.

Som ordsproget siger, “for mange kokke fordærver maden”. Dette gælder også for musikken til festen. Du har måske tidligere oplevet at høre halve musiknumre, der bliver spillet i øst og vest. Eller måske har du været i en situation, hvor onkel Hans insisterede på at danse en kinddans til de gode gamle klassikere med Ove Sprogøe, mens Lukas midt i nummeret pludselig skiftede til det nyeste “hit” fra David Guetta. Dette kan være frustrerende for både Hans, Lukas og alle de andre danseglade gæster.

Vi mener, at sammensætningen af musikken med en gennemtænkt kontinuerlig musikstil og rød tråd har meget at sige for stemningen og festen. Derfor anbefaler vi at hyre en professionel DJ til at styre musikken og skabe den perfekte feststemning.

En DJ’s vigtigste opgave er at kende sit publikum. Skal der lægges en behagelig lydkulisse, så snakken kan flyde let og ubesværet? Eller er det tid til nostalgi, når alkoholen bobler i blodet sent på aftenen? Er det en reception, et bryllup, en firmakonference eller årets store firmafest, hvor selv de mindst danseglade ansatte vil svinge med?

En dygtig DJ har forberedt en skræddersyet playlist til netop dit arrangement. Samtidig læser DJ’en løbende rummet og mærker stemningen blandt gæsterne. Musikken tilpasses, og overgangene mellem numrene udføres let og elegant. Dermed vil både snakken og dansegulvet have de bedste betingelser og holde festen i live natten lang.

Kontakt os idag og få et tilbud til dit arrangement.

Kontakt Mobildiskotek MB

Kontakt Mobildiskotek MB via formularen her, så vil Mobildiskotek MB vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.