Mobildiskotek SoundBeat

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Mobildiskotek SoundBeat

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

3-8 timer (Mulighed for tilkøb af ekstratimer)

Profil

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys til priser fra kun 2500 kr.

✔ Børne/Voksen fødselsdage
✔ Privatfester
✔ Firmafester
✔ Konfirmation
✔ Bryllup
✔ Julefrokost
✔ Efterskole & Gymnasiefester
✔ Studenter Kørsel
✔ Sport Events
✔ Butik & Modeshow

Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig en pris på dit arrangement. Har du spørgsmål, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, så vi sammen kan sørge for din fest bliver en succes, ikke bare for dig men også alle dine gæster.

Vores speciale er ungdomsfester hvor vi igennem de sidste 5 år har opbygget stor erfaring indenfor området, vores DJs er 100% opdaterede med de nyeste hits og forstår at kombinere dem med fede remixes krydret med nogle af de gode gamle hits, kort sagt dansemusik for enhver smag der gør at du er sikret en fed aften.

Er festen derimod for det mere modne publikum, har vi DJs klar bag pulten med alle de originale hits fra 80'erne, 90'erne og 00'erne, så du og dine gæster kan feste og danse natten lang til hits som 'What Is Love', 'Footloose', 'Barbie Girl', 'Walking on Sunshine', og mange andre.

Når vi leverer DJ og mobildiskotek til arrangementer, er det altid med et setup, der er tilpasses lokalet og antal af gæster. Der vil dog være mulighed for vi kan tilpasse vores opsætning efter jeres ønsker, det kan være alt fra udstyr, speciel programmering af lysshow.

Mobildiskotek Soundbeat har base i Nakskov hvorfra vi dækker det meste af Lolland & Falster med DJ, lyd og lys til alle typer af arrangementer og vi ser frem til at levere underholdningen til dit næste arrangement.

Videoklip


Kontakt Mobildiskotek SoundBeat

Kontakt Mobildiskotek SoundBeat via formularen her, så vil Mobildiskotek SoundBeat vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.