Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sang blade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Læs mere...

Mere om Morgenbasserne

Vi er en klassisk messing trio dvs. trompet, basun og tuba. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Vi kan også spille under Corona når forsamlingsforbudet overholdes. Vi går ikke med ind. Ud over de tre numre vi normalt spiller udenfor, kan vi spille et par numre mere, der i blandt Brudevalsen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 4,9 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser )

5
1
5

Morgenmusik til flaghejsning

Fire friske musikere i det stive puds spillede fantastisk til vores flaghejsning, rigtig hyggeligt. Alle var glade og tilfredse. Det vil vi meget gerne gøre om igen. Fantastisk start på sæsonen i kolonihaven. Veloplagte og festlige musikere. Anbefaler meget gerne til alle. Tak for en hyggelig morgen.

Anmeldt af Mugge d. 3. maj 2022
5
1
5

God musik fra de rare musikanter

God musik og underholdning til vores forældres guldbryllup. De 3 musikere skabte en god stemning fra start til slut. De har styr på det hele og det gav os ro, at de lige sendte opfølgningsbeskeder, både i forhold til bekræftelse af tid og sted ved bookning, men også i dagene før så vi vidste at der var styr på det hele.

Anmeldt af Christine d. 19. marts 2022

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.