Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sang blade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Læs mere...

Mere om Morgenbasserne

Vi er en klassisk messing trio dvs. tuba, basun og trompet. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sang blade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 4,9 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser )

5
1
5

Super hornorkester

Morgenbasserne spillede til mine forældres sølvbryllup og skabte en rigtig god morgenstemning, samtidig med at de spillede rigtig godt. De optrådte i kjole og hvidt og det var prikken over i'et for deres fine optræden. Jeg kan klart anbefale dem - de var det hele værd og mine forældre var rigtig glade for deres performance.

Anmeldt af Sofie Villumsen d. 29. maj 2020
5
1
5

Super gode musikere

Super professionelle, søde og venlige musikere som jeg bestemt kan anbefale.

Anmeldt af Jeanette Truelsen d. 19. februar 2020

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.