Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Læs mere...

Mere om Morgenbasserne

Vi er en klassisk messing blæserkvartet dvs. tuba, basun, trombone og trompet. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 5,0 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

De sørgede for en god start fra morgen med deres musik og nogen venlige og sjove musikanter

Anmeldt af Majbritt d. 22. november 2018
5
1
5

Super arrangement

Rigtig god info i forb. med booking, samt opfølgende mails frem til dagen for arrangement. De kom til tiden, delte sange ud, så alle kunne synge med. Var festlige i både tøj og humør. Kan anbefales.

Anmeldt af Michelle d. 17. november 2018

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.