Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sang blade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Læs mere...

Mere om Morgenbasserne

Vi er en klassisk messing trio dvs. trompet, basun og tuba. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Vi kan også spille under Corona når forsamlingsforbudet overholdes. Vi går ikke med ind. Ud over de tre numre vi normalt spiller udenfor, kan vi spille et par numre mere, der i blandt Brudevalsen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 4,9 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Super godt

Havde bestilt Morgenbasserne til mine forældres guldbryllup, og blev absolut ikke skuffet og gjorde guldbrudeparret heller ikke.
15 min før der skulle spilles, mødte 3 flotte velklædte mænd op og gjorde sig klar. Kl. 10:00 spillede Morgenbasserne for guldbrudeparret og deres gæster og var supert godt.
Morgenbasserne var super behagelige og havde et skøøønt humør.
Jeg kan helt sikkert anbefale Morgenbasserne

Anmeldt af Jeanette Wager d. 19. september 2021
5
1
5

Sublim musik til et sølvbryllup

Perfekt

Anmeldt af Jannick Thorlacius Olsen d. 26. juli 2021

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.