Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Læs mere...

Mere om Morgenbasserne

Vi er en klassisk messing trio dvs. tuba, basun og trompet. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 5,0 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Kan klart anbefales

Professionelle og hyggelige musikere. De gjorde morgenbordet til mine forældres guldbryllup helt perfekt. Kan klart anbefales.

Anmeldt af Carsten Bendix Bevensee d. 21. september 2019
5
1
5

5 ⭐️ - er for lidt 🤗

Hvorfor er der kun 5 ⭐️ ? MORGENBASSERNE fortjener absolut mange flere. Alt fungerede helt perfekt fra første kontakt til selve sølvbryllupsdagen hvor 3 flotte, super professionelle og humørfyldte MORGENBASSER dukkede op præcis på aftalte tidspunkt. Kan hermed give mine allerbedste anbefalinger.

Anmeldt af Jette Faxø Nielsen d. 19. juni 2019

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.