Morgenbasserne

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Morgenbasserne

Prisniveau

Kr. 2.100 - 2.400

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 60 min

Profil

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sang blade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Vi er en klassisk messing trio dvs. trompet, basun og tuba. Vi har spillet sammen i mange år til forskellige arrangementer med mange positive tilbagemeldinger fra arrangørerne. Vi bliver ofte engageret på anbefaling.

Vi optræder altid i ”arbejdstøjet”: kjole og hvidt, med høj hat. Desuden medbringer vi sangblade til de tre sange vi spiller ude ved æresporten.

Ved det efterfølgende kaffebord underholder vi med et afpasset udvalg af vores righoldige repertoire. Vi spiller naturligvis gerne til ”Moster Erna´s” hjemmelavede festsang – bare vi ved det 8-10 dage før selve dagen.

Anmeldelser ( | af Morgenbasserne: 5,0 ud af 5 baseret på 44 anmeldelser )

5
1
5

Super godt

Nærværende, gode musikere.

Anmeldt af Charlotte Wandahl d. 27. oktober 2023
5
1
5

Professionelt

Dygtig, humørfyldt trio. Alt som ønsket/aftalt. :-)

Anmeldt af Dan Solow d. 12. oktober 2023

Kontakt Morgenbasserne

Kontakt Morgenbasserne via formularen her, så vil Morgenbasserne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.