Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Morten Sander

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30

Profil

Morten Sander tager udgangspunkt i sit eget liv, og fortæller på meget farverig facon, om livet-med-en-kone, graviditet, barsel, de første gammelmands-symptomer og parforhold med lidt for mange intime/halvklamme detaljer - som ofte ender ud i en god sjat selvironi, undren og en masse energi!

Læs mere...

Mere om Morten Sander

⇀ Deltaget ved DM i Stand-Up 2017 og 2018
⇀ Opvarmet for Mark Le Fêvre, Martin Nørgaard og Lars Hjortshøj
⇀ Optrådt til en række arrangementer, bl.a. Sports-Galla, Stafet for Livet, Vild med Vand og PikNik Party
⇀ Lavet sketches til FunnyHaHa på Zulu
⇀ Sketchmager/gøgler på Müsligyngen

Anmeldelser ( | af Morten Sander: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt oplevelse!

Morten leverede en super god præstation til Juelsminde Havnefest 2018, han var på som opvarmer for Mark Le Fevre, Martin Nørgaard og Lars Hjortshøj.
Da først Morten gik på vidste man ikke længere at han "kun" var opvarmer, han leverede et super underholdende show. Morten ikke er bange for udlevere hverken sig selv eller sin familie, på en meget finurlig og underholdende måde.
Vi kan varmt anbefale Morten, og selv om han endnu ikke er så kendt, som de andre navne vi havde på plakaten, fik Morten midst ligeså mange grin fra det ca. 1200 mands store publikum som sine mere kendte og rutinerede kollegaer.

Anmeldt af Juelsminde Havnefest d. 24. august 2018

Kontakt Morten Sander

Kontakt Morten Sander via formularen her, så vil Morten Sander vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.